Severna Makedonija

Domžalčani prišli do druge zmage

SiolNET 19.11.2023
Košarkarji Kansaia Heliosa Domžal so v tekmi 5. kroga lige Aba 2 v Zlatiboru premagali TFT Mozzart Skopje s 70:63 (20:17, 33:40, 53:50). V regionalni ligi so košarkarji Gorenjske gradbene družbe Šenčur že v petek odigrali tekmo tega kroga in tesno… »

Zanimiva druščina proti Sloveniji, vozi tudi znani slovenski pevec #foto

SiolNET 17.11.2023
Zadnjih deset dni na zanimivem potovanju od Severne Makedonije do Slovenije potuje 15 vozil zastava yugo, ki okrog 2.700 kilometrov dolgo pot danes končujejo na Turjaku. Idejni vodja odprave je Jože Zalar, med vozniki pa tudi znani slovenski glasbenik… »

Slovesno odprtje sejma Vinska vizija Odprti Balkan

SiolNET 17.11.2023
Drugi zaporedni vinsko-gastronomski in turistični sejem Wine Vision By Open Balkan, ki letos poteka od 16. do 19. novembra na Beograjskem sejmu pod pokroviteljstvom vlad Republike Srbije, Severne Makedonije in Albanije, v okviru iniciative Odprti Balkan… »

Na vinskem sejmu v Beogradu letos več kot 600 razstavljavcev, tudi iz Slovenije

SiolNET 14.11.2023
V Beogradu bo od četrtka do nedelje največji vinski dogodek v regiji Wine Vision by Open Balkan. Na sejmu se bo predstavilo več kot 600 razstavljavcev, od tega okoli polovica iz držav članic pobude Odprti Balkan. Preostali razstavljavci prihajajo iz… »

Hišne preiskave v zvezi s spornimi posli nevrokirurga Bošnjaka

SiolNET 10.11.2023
V četrtek smo že pisali o hišnih preiskavah, ki so v sredo potekale na območjih Ljubljane, Kranja in Celja. Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so iskali dokaze za sum kaznivega dejanja v zvezi z nabavo specifičnega medicinskega… »

Liffe bo odprl film o "srbskem Černobilu"

SiolNET 08.11.2023
Začenja se 34. Ljubljanski mednarodni filmski festival (Liffe), ki bo v Ljubljano pripeljal izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov. V 12 dneh bodo prikazali 89 celovečernih in 14 kratkih filmov. Festival Liffe… »

Vinska prireditev v bližini, ki jo morate obiskati vsi ljubitelji dobre kapljice

Dnevnik 08.11.2023
Drugi mednarodni vinski sejem "Wine Vision of the Open Balkans" bo potekal od 16. do 19. novembra 2023 v Beogradu, na Beograjskem sejmu, pod pokroviteljstvom vlad Republike Srbije, Severne Makedonije in Albanije. Glavno mesto Srbije bo v središču… »

Za vedno je odšel jugoslovanski košarkarski veljak

Zurnal24 06.11.2023
Košarkarski svet žaluje za nekdanjim makedonskim selektorjem. V Novem Sadu je v 77. letu starosti umrl nekdanji makedonski košarkarski selektor Janko Lukovski, je danes sporočila Košarkarska zveza Severne Makedonije. Lukovski je bil v bogati karieri… »

Preminil nekdanji makedonski košarkarski selektor

SiolNET 06.11.2023
V Novem Sadu je v 77. letu starosti umrl nekdanji makedonski košarkarski selektor Janko Lukovski, je danes sporočila Košarkarska zveza Severne Makedonije. Lukovski je bil v bogati karieri tudi član strokovnega štaba mlade reprezentance nekdanje… »

#intervju Nikola Gjorgiev, odbojkar ACH Volleyja: Slovenska odbojka ima sladke skrbi

Dnevnik 04.11.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so tako lani kot predlani do obeh domačih naslovov prišli brez poraza, pri obeh pa je bil v glavni vlogi Nikola Gjorgiev. Izkušeni 35-letni korektor iz Severne Makedonije bo tudi v letošnji sezoni eno glavnih orožjih trenerja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem