Tadej Pogačar

Vingegaard zaostanek za Pogačarjem zmanjšal na dobrih 400 točk

RTV Slovenija 12.03.2024
Tadej Pogačar (UAE) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze UCI, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo, se mu je pa zelo približal Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike), ki ima le še dobrih 400 točk zaostanka. Slovenski as je… »

Vingegaard vse bližje Pogačarju

Delo 12.03.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici… »

Primožu Rogliču preostane le popoln napad

Delo 09.03.2024
Favorita dirke Pariz–Nica dve etapi pred koncem še daleč od rumene majice. Vingegaard je bil prepričljiv v Italiji. V nadaljevanju preberite: Velika četverica, ki naj bi se julija na Touru udarila za rumeno majico, je na vsaki dirki pod… »

Ob 30-letnici "novega parazitizma" se Tadej Pogačar predstavi v New Yorku

RTV Slovenija 07.03.2024
V newyorškem razstavišču Gallery MC danes vrata odpira razstava Izjave, ki dokumentira javni projekt Tadeja Pogačarja in P.A.R.A.S.I.T.E., muzeja sodobne umetnosti. Izjave so bile prvi Pogačarjev "delegiran performans". Razstava, s katero… »

Roglič izgubil nove dragocene sekunde

Dnevnik 07.03.2024
Sreda je bila namenjena ekipi Bahrain-Victorious, saj sta Phil Bauhaus in Santiago Buitrago dobila etapi na dirkah Pariz–Nica in od Tirenskega do Jadranskega morja. Na dirki proti soncu so kolesarji prvič zavili v gore. Po slabšem ekipnem kronometru… »

Pogačarjev 81-kilometrski solo za zgodovino, zdaj na lov za Coppijem?

RTV Slovenija 05.03.2024
Epska makadamska pustolovščina po Toskani z 81-kilometrskim pobegom za zmago je Tadeju Pogačarju prinesla že peti zaporedni zmagoviti začetek sezone in nove zgodovinske vzporednice. Le Coppi, Adorni, Bruyere in Rominger so imeli daljši "solo". Dirka… »

Remco Evenepoel že dreza v Primoža Rogliča

Delo 05.03.2024
Na dirki Pariz–Nica, na kateri slovenski as prvič dirka za Boro Hansgrohe, danes ekipna vožnja na čas. V nadaljevanju preberite: Čeprav ju loči desetletje, imata 34-letni Primož Roglič (Bora Hansgrohe) in 24-letni Remco Evenepoel (Soudal Quick… »

Tadej Pogačar ne gre v Švico

Delo 04.03.2024
Organizatorji letošnjega Gira primorani spremeniti traso 15. etape. Organizatorji kolesarske dirke po Italiji so morali spremeniti traso 15. etape letošnjega Gira, so sporočili v izjavi za javnost. Gre za varnostne in finančne razloge, zaradi katerih… »

Pogačarju ni mogel slediti nihče. Tako bi bilo lahko tudi na Giru in Touru.

RTV Slovenija 04.03.2024
Odločitev, da kar 81 km pred ciljem pobegne tekmecem, je imela svojo logiko, pravi Miha Koncilija, potem ko je njegov nekdanji varovanec Tadej Pogačar na osupljiv način dobil dirko Strade Bianche, ki jo je začinil še s spontanim pozdravom Konciliji… »

Tudi Vingegaard se je odzval na Pogačarjevo predstavo

Zurnal24 04.03.2024
Jonas Vingegaard je bil zadovoljen s tekmečevo predstavo. Tadej Pogačar je svojo moč pokazal že na prvi dirke sezone, na enodnevni preizkušnji Strade Bianche je tekmece deklasiral s samostojnim pobegom, ki je bil dolg kar 81 kilometrov. Najbližja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem