Tadej Pogačar

Prvo kolesarsko dirko priredili Francozi, dobil pa jo je Anglež

SiolNET 22.10.2023
Za nami je še ena izjemna kolesarska sezona, v kateri so tudi slovenski asi na čelu s Tadejem Pogačarjem, Primožem Rogličem in Matejem Mohoričem, zbirali zmage. Pogačar se je utrdil na prvem mestu lestvice Mednarodne kolesarske zveze, mladi… »

Pogačar in Roglič potrebujeta sindikalista

Delo 22.10.2023
Dejstvo, da za podporo najboljše kolesarske ekipe sponzorji ne stojijo v vrsti, morda še ni znak za preplah, je pa gotovo za razmislek, kako naprej. V kolesarskem svetu se stara sezona stika z novo, ekipe opravljajo analize doseženega in načrtujejo… »

Veliko ime kolesarstva udarilo: "To, kar počne Pogačar, ni normalno!"

Zurnal24 22.10.2023
Tudi Jose de Cauwer je prepričan, da bi moralo priznanje za kolesarja leta pripasti Tadeju Pogačarju. Potem ko se je kolesarska sezona 2023 tudi uradno zaključila, mnogi z nestrpnostjo pričakujejo podelitev tradicionalnih nagrad ob koncu leta, izmed… »

Pogačar, Roglič, Mohorič in Tratnik za sanjsko moštvo v Parizu

Delo 21.10.2023
Selektor Uroš Murn se veseli nadaljevanja slovenske prevlade in upa na boljšo udeležbo v reprezentanci. V nadaljevanju preberite: »Trend slovenske prevlade se nadaljuje in mislim, da ga še nekaj časa, vsaj še dve ali tri leta, ne bo konec. Upam, da… »

Razkrite Pogačarjeve karte?

SiolNET 20.10.2023
Znano je, kje naj bi sezono začel prvi mož na lestvici UCI (Mednarodna kolesarska zveza) Tadej Pogačar in kakšen naj bi bil njegov koledar v letu 2024. Osrednja cilja slovenskega kolesarskega šampiona bosta Tour de France in olimpijske igre. Po… »

Takšen naj bi bil Pogijev koledar, Giro ostaja realna možnost

Zurnal24 20.10.2023
Pogačar bo prvo dirko odpeljal že v prvi polovici februarja. Tadej Pogačar je z zmago na dirki po Lombardiji sklenil izjemno uspešno sezono. Čeprav je po lestvici UCI uradno najboljši kolesar na svetu na dopustu šele dva tedna, pa se že ugiba o… »

Pogačar začenja na Portugalskem, glavni cilj pa Tour in Pariz

RTV Slovenija 20.10.2023
Kolesarska sezona 2023 se je komajda končala, a pogledi že bežijo proti olimpijskemu letu. Tadej Pogačar bo začel na Portugalskem, glavni cilj pa sta Dirka po Franciji in Pariz 2024, piše portugalski športni dnevnik A Bola. Dirka po Italiji ni… »

Šef konkurenčne ekipe: "Šokiran bom, če bodo Pogačarju to dovolili!"

Zurnal24 19.10.2023
Vodja ekipe Jayco-AlUla ne verjame govoricam, da bi lahko Pogačar naslednje leto nastopil na Giru, saj mu tega po njegovem UAE Team Emirates ne bodo dovolili. Potem ko iz dirke v dirko dokazuje, da je pravi "kanibal" in si želi zmagati na preprosto… »

Pogačar uradno na vrhu, znano, koliko kvot Sloveniji za OI

SiolNET 18.10.2023
Slovenski as Tadej Pogačar je še tretjo sezono zapored sklenil na prvem mestu lestvice Mednarodne kolesarske zveze UCI. Slovenska reprezentanca v cestnem kolesarstvu je prejela devet kvot za nastop na olimpijskih igrah v Parizu prihodnje leto. Na OI bo… »

Pogačar bo prezimil na vrhu, Slovenija s štirimi kolesarji na olimpijski cestni dirki

RTV Slovenija 18.10.2023
Svetovna kolesarska zveza je objavila končno lestvico za leta 2023, na njenem vrhu je še tretje leto Tadej Pogačar, še bolj pomembna pa je zaradi delitve olimpijskih kvot − Slovenija jih je za cestno kolesarstvo skupaj pridobila devet. Na moški… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem