Tadej Pogačar

Zrcalce, zrcalce na steni povej, kdo najboljši kolesar na Zemlji je tej

RTV Slovenija 11.10.2023
Jonas Vingegaard, Mathieu van der Poel, Tadej Pogačar. To so imena, ki jih v teh dneh slišim kot najpogostejši odgovor na vprašanje, kdo je bil najboljši (cestni) kolesar na svetu. Sto ljudi in sto mnenj. A tako raznolikih odgovorov v športu, kjer… »

Pogačar spregovoril, kaj si misli o Rogličevem prestopu k Bori

Zurnal24 11.10.2023
Tadej Pogačar je prepričan, da bo dirka po Franciji po Rogličevi selitvi k Bori-Hansgrohe še bolj zanimiva. Čeprav so bile v zadnjem času dosti glasnejše prestopne govorice o njegovem rojaku Primožu Rogliču, ki je na koncu predčasno zapustil… »

Tadej Pogačar in Primož Roglič skupaj še v dirki za zlato kolo

Delo 10.10.2023
Slovenska asa v prvi trojici lestvice UCI, Slovenija si je zagotovila kvoto štirih tekmovalcev na OI v Parizu 2024. V nadaljevanju preberite: »Zlata doba slovenskega kolesarstva še traja, uživali bomo, dokler bo,« je direktor slovenskih reprezentanc… »

Tadej Pogačar na vrhu že tretje leto zapored

SiolNET 10.10.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar bo še tretjo sezono zapovrstjo sklenil na prvem mestu lestvice Mednarodne kolesarske zveze (Uci). Slovenska reprezentanca bo imela na startu cestne dirke na poletnih olimpijskih igrah v Parizu prihodnje leto polno… »

Emirati z Lombardijo pred osvojitvijo številke ena med ekipami

RTV Slovenija 10.10.2023
107. teden zapored na vrhu UCI-lestvice vztraja Tadej Pogačar, s tretjim mestom na Lombardiji se je med najboljše tri zavihtel Primož Roglič. V prestižnem boju med ekipami ima UAE Emirates pred zadnjim tednom sezone tisoč točk naskoka pred Jumbom… »

Mohorič tretjič svetovni prvak

Gorenjski glas 10.10.2023
Matej Mohorič je za konec sezone postal svetovni prvak na makadamu (gravel), Tadej Pogačar pa je tretjič zapored zmagal na italijanski kolesarski klasiki Dirki po Lombardiji. Kranj – Za slovenskimi kolesarji je nov izjemen konec tedna. Začelo se je… »

Zloglasni strokovnjak besen: "Pa kaj še hočete od Pogačarja?"

Zurnal24 10.10.2023
Za Johana Bruyneela ni dvoma. Kolesar leta je nedvomno naš Tadej Pogačar. Kolesarska sezona se bliža h koncu, za nami je še zadnja večja preizkušnja, dirka po Lombardiji, in v kolesarskem svetu se že krešejo mnenja, kateri kolesar je letos najbolj… »

Prvi Pogačarjev trener: "Tadej uživa, zanj je dirka še vedno igra."

RTV Slovenija 10.10.2023
Flandrija je zmaga sezone, s tretjo zaporedno Lombardijo je postavil piko na i novi sanjski sezoni, v kateri je Tadej Pogačar postal vladar klasik. Njegov prvi trener Miha Koncilija tudi meni, da je Primož Roglič z novo ekipo sposoben naskoka na Tour… »

Italijani pozivajo Pogija: "Če hočeš pisati zgodovino, moraš ..."

Zurnal24 09.10.2023
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je še eno izjemno sezono sklenil s tretjo zaporedno zmago na dirki po Lombardiji. Prvi kolesar sveta na UCI-jevi jakostni lestvici Tadej Pogačar (UEA Emirates) se je od tekmovalne sezone… »

Slovenci ne popuščajo: Matej Mohorič svetovni prvak na makadamu!

Delo 08.10.2023
Po prazniku v Lombardiji še en velik uspeh v Venetu, gorenjski as je pokoril konkurenco na 2. svetovnem prvenstvu na makadamu. Kakšen konec tedna za slovensko kolesarstvo! Potem ko sta Tadej Pogačar in Primož Roglič včeraj skupaj stala na odru za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem