Velika Britanija

ČUSTVA SO SE OHLADILA, KAJ ZDAJ? Zakonca sta stopila iz cone udobja in ponovno prebudila strast (FOTO, VIDEO)

Regional 03.02.2024
Zakonca iz Velike Britanije, 43-letna Jemma in 40-letni Daz, sta se spoznala leta 2014. Kljub trdni povezanosti pa sta začutila, da njuno razmerje ni več to, kar je bilo, saj so se čustva ohladila. Nista se želela raziti, zato sta se odločila za… »

Vlada naj po vzoru zahodnih in jedrnih držav prekine financiranje Agencije Združenih narodov za pomoč palestinskim beguncem

Savinjsko Šalaške 02.02.2024
Zaradi očitkov o sodelovanju uslužbencev Agencije Združenih narodov za pomoč palestinskim beguncem na Bližnjem vzhodu (UNRWA) v napadu 7. oktobra 2023, so nekatere države začasno ustavile financiranje. Med te države spadajo ZDA, Kanada… »

Guterres: Odgovorni bodo kaznovani, a financiranje UNRWA-ja se mora nadaljevati

RTV Slovenija 28.01.2024
Generalni sekretar ZN-a Antonio Guterres je dejal, da je treba kaznovati zaposlene pri agenciji za palestinske begunce (UNRWA), če so res sodelovali pri Hamasovem oktobrskem napadu na Izrael, a obenem vse države pozval, naj agencijo še naprej… »

Združeni narodi pozivajo države k ohranitvi pomoči UNRWA

SiolNET 28.01.2024
Generalni sekretar ZN Antonio Guterres je pozval k nadaljnji pomoči agenciji za palestinske begunce, potem ko je več držav po obtožbah o sodelovanju nekaj zaposlenih pri napadu Hamasa na Izrael ustavilo financiranje. Vodja UNRWA Philippe Lazzarini je… »

ZDA, Kanada, Avstralija, VB in Italija začasno ustavile financiranje UNRWA v Gazi

Dnevnik 27.01.2024
Izrael si bo po vojni prizadeval ustaviti delovanje agencije Združenih narodov za palestinske begunce (UNRWA) v Gazi, je danes dejal izraelski zunanji minister Izrael Kac. Zaradi obtožb o vpletenosti UNRWA v napad Hamasa na Izrael 7. oktobra lani so… »

Tako odbite dirke se lahko spomnijo samo Angleži #video

SiolNET 26.01.2024
Za ljubitelje bencinskih športov. Malo za šalo, malo zares. Tako odbite dirke se najverjetneje lahko spomnijo samo na deževnem angleškem podeželju. Ko boste pogledali zgornji videoposnetek, se boste držali za glavo. Sportal Najhitrejši Zemljan še… »

Severnoirski rekorder končal nogometno pot

SiolNET 26.01.2024
Steven Davis se je po neuspešni bitki za vrnitev na igrišča po poškodbi kolena pri 39. letih odločil za konec nogometne poti, je poročala francoska tiskovna agencija AFP. Davis je sicer s 140 nastopi za reprezentanco Severne Irske rekorder na… »

Sveče za Gazo

Mladina 26.01.2024
Vprašanje vojne v Gazi ni politično ali geostrateško, vprašanje vojne v Gazi je v prvi vrsti moralno vprašanje. Myriam François, režiserka, pisateljica, avtorica odmevnih dokumentarcev, se je v ponedeljek zvečer na britanski televiziji Sky News… »

Boban proti Čeferinu: ''Razkrite velike napetosti; Zatresel je nogometno Evropo''

Dnevnik 25.01.2024
Na jutranjo novico, da Zvonimir Boban zaradi nestrinjanja z Aleksandrom Čeferinom zapušča vrh Uefe, so se odzvali v številnih svetovnih in regionalnih medijih. Svet razglablja o Bobanu in treh stavkih iz Uefe, pišejo denimo na Hrvaškem. Dogodek so… »

Britanski general državljane opozarja: »Pripraviti se moramo na vojno z Rusijo«

Necenzurirano 25.01.2024
General britanske vojske Patrick Sanders je spregovoril o krizi, ki bi se lahko iz Ukrajine preselila nad preostalo Evropo, in dejal, da mora Velika Britanija državljane usposobiti za vojaške scenarije v prihodnosti. Sander je mnenja, da je ruska… »

Novice dneva »

V reki Kolpi našli človeško okostje

RTV Slovenija pred tremi uramiše 3 povezane

»Ko gledam umirajočim v oči, gledam v oči resnici.«

Dnevnik pred dvema uramaše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem