Povezane novice

Dragić jo je z Biki zagodel nekdanjemu klubu: po 12 zmagah se je niz končal #video

SiolNET 05.01.2023
Goranu Dragiću je z ekipo Chicago Bulls v razprodani domači dvorani United Center uspelo zaustaviti zmagoviti niz Brooklyn Nets. Ta je trajal kar 12 tekem, tokrat pa so Biki kljub 44 točkam Kevina Duranta zmagali s 121:112. Liga NBA, 3. januar Sportal… »

Konec sanjskega niza, Dončiću ponagajalo zdravje, Air Čančar navdušil #video

SiolNET 05.01.2023
Košarkarji Dallasa so prekinili zmagoviti niz. Po sedmih zaporednih zmagah so v domači dvorani naleteli na premočnega tekmeca. Boston, najboljša ekipa lige NBA v tej sezoni, jih je nadigral in izkoristil slabši večer Luke Dončića. Prvega strelca… »

Chicago ustavil števec zaporednih zmag Brooklyna

RTV Slovenija 05.01.2023
Chicago Bullsi so končali zmagoviti niz Brooklyna, ki je dobil dvanajst tekem zaporedoma. Gostom ni pomagalo niti 44 točk Kevina Duranta. Pred porazom v United Centru so Netsi zadnjič izgubili 5. decembra proti Bostonu. DeMar DeRozan in Patrick… »

#video Dragić z biki zaustavil zmagoviti niz Brooklyna

Dnevnik 05.01.2023
Slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je s svojo ekipo Chicago Bulls prišel do svojevrstnega dosežka. Biki so namreč v razprodani domači dvorani United Center postali ekipa, ki je zaustavila zmagoviti niz Brooklyn Nets. Ta je trajal kar 12… »

Trinajsto v nizu so preprečili Goran Dragić in drugi biki

Delo 05.01.2023
Chicago je v ligi NBA premagal Brooklyn, ki je do dvoboja v United Centru nanizal ducat zmag. Kevin Durant je dosegel 44 točk. Slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je Chicagom prišel do svojevrstnega dosežka. Biki so namreč v razprodani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem