Povezane novice

Boleč domači poraz Udineseja

24ur 15.01.2023
Slovenska nogometna reprezentanta Jaka Bijol in Sandi Lovrić sta v 18. krogu italijanske lige proti Bologni izgubila z 1:2. Udinese, pri katerem je Lovrić igral do 62. minute, Bijol pa vso tekmo, in Bologna sta v prvem polčasu skupaj poskrbela za tri… »

Nič kaj veseli novici za navijače Dončića in Čančarja, Dragić ugnal prvake

SiolNET 15.01.2023
Slovenski košarkarski as Luka Dončić zaradi težav z levim gležnjem in utrujenostjo v noči na ponedeljek ni stopil na parket. Dallas je vidno oslabljen, saj so manjkali številni nosilci igre, drugič v dveh dneh visoko izgubil proti Portlandu -… »

Druga zaušnica za PSG, prednost se topi, nov poraz Blažičevih

SiolNET 15.01.2023
V Franciji je bil ta konec tedna na sporedu 19. krog prve nogometne lige. Zadnjeuvrščeno moštvo francoskega nogometnega prvenstva Angers je v 18. krogu gostilo Clermont in izgubilo z 1:2. Miha Blažič je za poraženo ekipo odigral vso tekmo. Danes je… »

Barcelona nadigrala Real, Gavi strelec in dvakrat podajalec

RTV Slovenija 15.01.2023
Nogometaši Barcelone so v Riadu v Savdski Arabiji po petih letih osvojili španski superpokal. S 3:1 so premagali branilca naslova Real Madrid, legendarni Xavi pa se veseli prve lovorike na klopi Kataloncev. Na stadionu kralja Fahda je v 33. minuti… »

Rennes drugič zapored na svojem stadionu ugnal zvezdniški PSG

RTV Slovenija 15.01.2023
Nogometašem Rennesa je v 19. krogu Ligue 1 uspel lep podvig. Na svojem stadionu so z 1:0 premagali Paris Saint-Germain, ki je tako utrpel drugi poraz v sezoni. 1. januarja je s 3:1 klonil v Lensu. Rennes je z zmago naredil tudi veliko uslugo Lensu in… »

Barca se je poigravala z nemočnim Realom in osvojila superpokal

24ur 15.01.2023
Nogometna velikana Real Madrid in Barcelona sta se v Savdski Arabiji pomerila v finalu španskega superpokala. Katalonci so do odločilne prednosti prišli že v prvem polčasu, ko so po golih Gavija in Roberta Lewandowskega povedli z 2:0, v nadaljevanju… »

Barcelona brez večjih težav do 14. lovorike

Delo 15.01.2023
Nogometaši katalonskega velikana so v superpokalnem clasicu ugnali Real Madrid. Nogometaši Barcelone so zmagovalci letošnje izvedbe španskega superpokala. V finalu so na stadionu King Fahd v Rijadu v Savdski Arabiji ugnali Real Madrid s 3:1 (2:0), s… »

Arsenal po zmagi na derbiju beži že za osem točk

RTV Slovenija 15.01.2023
Nogometaši Arsenala so v gosteh dobili derbi 20. kroga Premier lige proti Tottenhamu. Mestnega tekmeca so premagali z 2:0 in še povečali prednost pred Manchester Cityjem na vrhu prvenstvene lestvice. Topničarji so svojo nalogo opravili z odliko. Potem… »

Klopp: Dosegli smo dno, ne spomnim se slabše tekme

SiolNET 15.01.2023
Po Brentfordu je Liverpool visoko premagal še Brighton & Hove Albion. In po porazu z 0:3 je trener Jürgen Klopp svoje varovance krepko okrcal: "Nismo bili dobri. Ne spomnim se niti enega dobrega trenutka na tekmi." Sportal Arsenal zavladal severnemu… »

Kopitar zadel za 2:2, a se je razpletlo v korist Devilsov

SiolNET 15.01.2023
Zahodna konferenca lige NHL je neverjetno izenačena. Potem ko so vodilni Vegas Golden Knights izgubili s 3:4 proti Edmonton Oilers, Los Angeles Kings pa z 2:5 proti New Jersey Devils, prvih pet ekip ločita le dve točki. Kings so zdrsnili na peto mesto… »

200. zadetek Kopitarja v domači dvorani

RTV Slovenija 15.01.2023
Hokejisti Los Angelesa so v Ligi NHL doživeli 15. poraz sezone. Z 2:5 jih je premagal New Jersey. Anže Kopitar je v 27. minuti izenačil na 2:2, kar je bil njegov 200. zadetek v domači dvorani. Le minuto po izenačenju Kopitarja je za novo vodstvo… »

Anže Kopitar na krajši premor z novim golom in porazom

Delo 15.01.2023
Naslednji izziv Los Angelesa šele v petek zjutraj v domači dvorani. Hokejisti Los Angeles Kings so v ligi NHL na domačem ledu izgubili z 2:5 z New Jersey Devils. Kapetan Anže Kopitar je za domačo ekipo izenačil na 2:2 v sedmi minuti druge tretjine… »

Prava katastrofa za Dončića in kolege

Zurnal24 15.01.2023
Dallas Mavericks so gostovali pri Portlandu in visoko izgubili proti ekipi, ki so jo pred tem redno premagovali. Tokrat so klonili s 119:136. Košarkarji Dallasa so tokrat odigrali četrto zaporedno tekmo v gosteh, po dveh porazih so nazadnje premagali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem