Povezane novice

Eksplozija Giannisa Antetokounmpa, kar nekaj vprašanj v Dallasu

SiolNET 29.01.2023
V noči na ponedeljek so v ligi NBA odigrali le štiri tekme, na delu pa so bili klubi brez slovenskih legionarjev. Charlotte je izkoristil prednost domačega igrišča proti Miamiju. Memphisu je uspelo prekiniti najdaljši niz porazov v tej sezoni na… »

Konec uspešnega niza Kopitarja in Kraljev

SiolNET 29.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL po treh zaporednih zmagah doživeli prvi poraz. V gosteh so z 2:5 klonili proti ekipi Tampa Bay Lightning. Kapetan gostov Anže Kopitar v 21 minutah in sekundi, ki jih je preživel na ledu, ni… »

Tampa z 12. zaporedno domačo zmago do klubskega rekorda

RTV Slovenija 29.01.2023
Los Angeles je po treh zaporednih zmagah v Ligi NHL doživel poraz. S 5:2 je bila boljša Tampa Bay. Kapetan gostov Anže Kopitar v 21 minutah igre ni dosegel nobene točke, sprožil je en strel na vrata tekmecev. Tampa, trenutna podprvakinja prvenstva… »

Strele s pridom izkoristile napake Kraljev

Delo 29.01.2023
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar s svojimi soigralci pri Los Angeles Kings v NHL ni mogel preprečiti poraza proti igralcem kluba Tampa Bay Lightning. Hokejisti moštva Los Angeles Kings so po treh zaporednih zmagah v NHL sklonjenih glav… »

Skrivnost izgubljene žoge, s katero je Wilt dosegel sto točk

SiolNET 29.01.2023
V ligi NBA smo to sezono videli že vrsto izjemnih točkovnih dosežkov: Donovan Mitchell je nedavno Bullsom nasul 71 točk, Luka Dončić in Damien Lillard imata tekmi s po 60 točkami. Rekord stotih točk Wilta Chamberlaina iz leta 1962 pa se zdi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem