Povezane novice

Ilka Štuhec in Miha Hrobat uspešna v smuku

Dnevnik 12.02.2023
Svetovna prvaka v kraljevi disciplini alpskega smučanja sta postala Švicarja Jasmine Flury in Marco Odermatt. Številna presenečenja predvsem pri ženskah. Od jutri do nedelje bodo svoje znanje pokazali še tekmovalci v tehničnih disciplinah… »

Zmagovalni oder se je Slovencem izmaknil

Dnevnik 12.02.2023
Četrto mesto Timija Zajca v Lake Placidu in Eme Klinec v Hinzebachu sta najboljši uvrstitvi slovenskih skakalcev ta konec tedna. Obema se je oder za zmagovalce izmaknil za manj kot točko. Blizu stopničk sta bila tudi Zajc in Domen Prevc na premierni… »

Prihodnost je tu! Mladi rod slovenskih biatloncev pokazal … Mišice.

SiolNET 12.02.2023
"Če bi danes dirkal še Jakov, bi bila pa sploh bomba. Potem pa bi lahko začeli Nemci počasi navijati kar za nas," se je danes po zasledovalni tekmi na biatlonskem svetovnem prvenstvu v Oberhofu šalil najboljši slovenski tekmovalec Toni Vidmar. Ta je… »

Granerud z daljavama obeh serij zmagal desetič v zimi, Zajc šesti

RTV Slovenija 12.02.2023
Najboljši skakalec sezone Halvor Egner Granerud je zmagal na drugi tekmi v Lake Placidu. Norvežan je za 11,5 točke premagal Andreasa Wellingerja. Tretji je bil Stefan Kraft. Najboljši Slovenec je bil na šestem mestu Timi Zajc. Deveti je bil Žiga… »

V megli najboljša Julie Simon in še neporaženi J. T. Boe

Dnevnik 12.02.2023
Polona Klemenčič je bila v zasledovalni tekmi svetovnega prvenstva v biatlonu 22., kar je bila najboljša slovenska uvrstitev minulega konca tedna. Že v soboto je bilo vreme v Oberhofu spet takšno kot običajno, megleno in vetrovno, kar na svetovnem… »

Brezhibni Boe do tretjega zlata, slovenski trojec med 30 #foto

SiolNET 12.02.2023
Norveški biatlonec Johannes Thingnes Boe je na svetovnem prvenstvu v Oberhofu v tretjem nastopu osvojil še tretje zlato odličje. Po prvem mestu z mešano štafeto in v sprintu je bil v nedeljo najboljši še v 12,5 km dolgem zasledovanju. Anton Vidmar… »

Granerud z zmago še povišal prednost v seštevku, Zajc šesti

24ur 12.02.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud (287,6 točke) je zmagovalec druge posamične tekme za svetovni pokal v ameriškem Lake Placidu. Drugo mesto je pripadlo sobotnemu zmagovalcu, Nemcu Andreasu Wellingerju (276,1), tretji pa je bil Avstrijec Stefan Kraft… »

Velika smola Laniška, dva Slovenca med deset

Zurnal24 12.02.2023
Granerud z zmago še povišal prednost v seštevku, Zajc šesti. Norvežan Halvor Egner Granerud (287,6 točke) je zmagovalec druge posamične tekme za svetovni pokal v ameriškem Lake Placidu. Drugo mesto je pripadlo sobotnemu zmagovalcu, Nemcu Andreasu… »

Julia Simon izkoristila priložnost, Polona Klemenčič izgubila 15 mest

Delo 12.02.2023
Francozinja je nova biatlonska svetovna prvakinja v zasledovanju. Sedem zgrešenih strelov preveč za Anamarijo Lampič. Pri moških znova Johannes Thingnes Bø. Francozinja Julia Simon je nova biatlonska svetovna prvakinja v zasledovanju. Srebro je… »

Granerud v velikem slogu do nove zmage, Zajc in Jelar v deseterici

Delo 12.02.2023
Nedeljsko posamično tekmo smučarskih skakalcev v ameriškem Lake Placidu je dobil Norvežan Halvor Egner Granerud. Timi Zajc najboljši Slovenec na šestem mestu. Norvežan Halvor Egner Granerud (287,6 točke) je zmagovalec druge posamične tekme za… »

Johannes Thingnes Bø prvak še v zasledovanju; Vidmar 26.

RTV Slovenija 12.02.2023
Johannes Thingnes Bø je po šprintu naslov svetovnega prvaka na SP-ju v Oberhofu osvojil še na zasledovanju. Izjemen nastop je uspel Antonu Vidmarju, ki je na koncu zasedel 26. mesto. V Oberhofu vse po starem ... vsaj kar se tiče moške konkurence. Na… »

Nova zmaga Graneruda, dva Slovenca med 10, velika smola Laniška

SiolNET 12.02.2023
Zmagovalec druge posamične tekme v Lake Placidu je vodilni skakalec zime Halvor Egner Granerud. Na stopničke sta skočila še Andreas Wellinger in Stefan Kraft. Najboljši Slovenec je bil Timi Zajc na šestem mestu, Žiga Jelar je vknjižil 9. mesto… »

Timi Zajc šesti, Anže Lanišek zaradi težav z zadrgo brez nastopa že v kvalifikacijah

Slovenske novice 12.02.2023
Prihodnji konec tedna bo skakalna karavana zavila v Romunijo, kjer bodo v Rašnovu skakali tako moški kot ženske. Norvežan Halvor Egner Granerud (287,6 točke) je zmagovalec druge posamične tekme za svetovni pokal v ameriškem Lake Placidu. Drugo… »

V Oberhofu le dočakali tipično meglo, a so nanjo že navajeni

SiolNET 12.02.2023
Po nekaj dneh popolnoma neznačilno lepega vremena so biatlonci včeraj na prizorišču svetovnega prvenstva v Oberhofu le dočakali tipično meglo in veter. "Uživajmo, dokler lahko, saj bo kmalu vse po starem," nam je v petek v smehu razlagala Polona… »

Ko sta se srečali v cilju, sta se le spogledali: Si ti sploh kaj videla? Ne! Tudi jaz ne.

SiolNET 12.02.2023
Danes je biatlonkam na zasledovalni tekmi svetovnega prvenstva v Oberhofu na strelišču preglavice povzročala tradicionalna megla, ta je prihajala v valovih, zato so jo nekatere tekmovalke odnesle nekoliko bolj srečno, druge manj. Naši predstavnici na… »

Odermatt je dočakal veliki trenutek, izkazal se je tudi Hrobat

Delo 12.02.2023
Švicar je ugnal Kildeja v boju za zlato kolajno v smuku na svetovnem prvenstvu v Courchevelu. Švicarski alpski smučar Marco Odermatt je novi svetovni prvak v smuku, s čimer je prišel do sploh prve kolajne na SP. V Courchevelu je srebro osvojil… »

Odlična predstava Hrobata, zlata snežinka za Odermatta, ki je odpeljal sanjsko vožnjo

SiolNET 12.02.2023
Lastnik zlate snežinke in novi svetovni prvak v smuku je postal Švicar Marco Odermatt, ta je na progi Sončev mrk v Courchevelu odpeljal sanjsko vožnjo, ki ji ni bil kos niti najboljši smukač te zime Aleksander Aamodt Kilde. Norvežan je na drugem… »

Odermatt v smuku ugnal Kildeja za zlato, Hrobat osmi

Primorske 12.02.2023
Švicarski alpski smučar Marco Odermatt je novi svetovni prvak v smuku, s čimer je prišel do sploh prve kolajne na SP. V Courchevelu v Franciji je srebro osvojil Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, bron pa presenetljivo Kanadčan Cameron Alexander… »

Vrhunski nastop Hrobata, Odermatt smukaški svetovni prvak

24ur 12.02.2023
Švicarski alpinec Marco Odermatt je novi svetovni prvak v smuku. Srebro je osvojil Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, bron pa presenetljivo Kanadčan Cameron Alexander. Odlično je nastopil tudi Slovenec Miha Hrobat, ki je osvojil odlično osmo mesto… »

Odermattu prvič zlata snežinka; Hrobat le 24 stotink od medalje!

RTV Slovenija 12.02.2023
Marco Odermatt je najboljši alpski smučar zadnjega obdobja, dolgo je čakal na prvo medaljo na svetovnih prvenstvih. V Courchevelu jo je le osvojil, postal je svetovni prvak v smuku. Odlično je nastopil Miha Hrobat, ki je osvojil osmo mesto. Švicar… »

Rus je medijem pripovedoval malce drugačno zgodbo #video

SiolNET 12.02.2023
Ena od zanimivejših športnih zgodb, ki si jo je zagotovo zapomnil skoraj vsak Norvežan, se je odvijala pred 41 leti. Gre namreč za nordijsko svetovno prvenstvo leta 1982 v Oslu, ko sta se do ciljne črte borila Norvežan Oddvar Bra in Aleksander… »

Vikingi še nadgradili Pokljuko: Popolna dirka, popoln rezultat!

SiolNET 12.02.2023
Na moški sprinterski tekmi svetovnega prvenstva v Oberhofu so v soboto povsem zavladali Norvežani, na prvih treh mestih so tekmo končali isti biatlonci, kot pred dobrim mesecem dni na svetovnem pokalu na Pokljuki, Johannes Thingnes Boe, Tarjei Boe in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem