Povezane novice

Ničla za Črnigoja, Napoli po remiju Interja že na +15

SiolNET 12.02.2023
V 22. krogu italijanskega prvenstva je Domen Črnigoj s Salernitano z 0:1 klonil na gostovanju pri Veroni. Slovenski reprezentant, ki je igral do 56. minute, je s soigralci zabeležil še enajsti poraz v sezoni. Inter, pri katerem je bil Samir Handanović… »

Pedri zadel za zmago, po kateri Barca Realu beži že za 11 točk

RTV Slovenija 12.02.2023
Nogometaši Barcelone so v 21. krogu španskega prvenstva dosegli že 18. zmago. V gosteh so z 1:0 ugnali Villarreal in prednost na vrhu La lige povišali na 11 točk. Prvi zasledovalec blaugrane je večni tekmec Real Madrid, ki ima tekmo manj. Kraljevi… »

Bijolova gol in podaja dovolj za točko Udineseja, Napoli povečal prednost

24ur 12.02.2023
Slovenski nogometni reprezentant Jaka Bijol je v 22. krogu italijanske lige za Udinese dosegel gol in prispeval še podajo, dvoboj proti Sassuolu pa se je končal z neodločenim izidom 2:2. Sandi Lovrič je za Udinese odigral 80 minut. Videmčani so na… »

Barça beži Realu že za 11 točk, prigarana zmaga Atletica

Delo 12.02.2023
Nogometaši madridskega Atletica se s tekme španskega prvenstva v Vigu vračajo z velikimi tremi točkami (1:0). Minimalno v Villarrealu slavila tudi Barcelona. Barcelona se je na štadionu La Ceramica, kjer se je nedavno opekel tudi državni prvak Real… »

Bijolova gol in podaja dovolj za točko Udineseja, Napoli ne popušča

Delo 12.02.2023
Slovenski nogometni reprezentant Jaka Bijol je v 22. kolu italijanske lige za Udinese dosegel gol in prispeval še podajo. Dvoboj Udineseja s Sassuolom se je v Vidmu končal z neodločenim izidom 2:2. Sandi Lovrić je za Udinese odigral 80 minut… »

Čudežna obramba Jana Oblaka, ki odmeva po Evropi. Barcelona že na +11.

SiolNET 12.02.2023
Nogometaši Atletica so v 21. krogu španskega prvenstva prišli do pomembnih treh točk v boju za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. Z zmago pri Celti (1:0) so se utrdili na četrtem mestu. Dvoboj je odločil krstni zadetek Memphisa Depayja v rdeče-belem… »

Gol in podaja Bijola dovolj za točko Udineseja

RTV Slovenija 12.02.2023
Slovenski reprezentant Jaka Bijol je v 22. krogu Serie A dosegel gol in prispeval še podajo za Udinese, ki je remiziral s Sassuolom (2:2). Juventus je v napetem srečanju premagal Fiorentino z 1:0. Videmčani so dvakrat povedli, a ostali brez treh točk… »

Slovenski reprezentant z golom in podajo

Zurnal24 12.02.2023
Bijolova gol in podaja dovolj za točko Udineseja. Slovenski nogometni reprezentant Jaka Bijol je v 22. krogu italijanske lige za Udinese dosegel gol in prispeval še podajo, dvoboj proti Sassuolu pa se je končal z neodločenim izidom 2:2. Sandi Lovrič… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano pred 9 minutamiše 5 povezanih

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Odprte so še vse fronte, razen šampionske

Delo pred tremi uramiše 1 povezana

Prtiček z Messijevim podpisom prodan za 890 tisoč evrov

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem