Povezane novice

Dragić je igrišče zapustil s sklonjeno glavo, James zaradi udarca obležal #video

SiolNET 22.04.2023
V noči na nedeljo so v ligi NBA igrali štiri tekme končnice. Košarkarji Philadelphia 76ers so v sobotni matineji v gosteh premagali Brooklyn. Tako so prvič po 38 letih v izločilnem delu lige NBA "pometli" s tekmecem z rezultatom 4:0 in si kot prva… »

Vipotnik z 18. golom sezone odločil proti Domžalam

RTV Slovenija 22.04.2023
Mariboru je v četrtem poskusu uspelo prvič v sezoni premagati Domžale. Na začetku 2. polčasa je zadel najboljši strelec Prve lige Žan Vipotnik. Mura je pri zadnjem Taboru končno spet zmagala v gosteh, rezervist Mihael Klepač je z goloma poskrbel… »

Philadelphia proti Brooklynu do prve "metle" po letu 1991

RTV Slovenija 22.04.2023
Philadelphia se je kot prva ekipa ekspresno prebila v 2. krog končnice Lige NBA: 76ersi so dobili četrto tekmo serije proti Brooklynu s 96:88. Netsi so sicer vodili vse do sredine 3. četrtine, a nato se jim je zalomilo in jih je doletela "metla"… »

Sežanci prikazali eno najboljših predstav, toda ostali praznih rok

Primorske 22.04.2023
Nogometaši Mure so v 32. krogu Prve lige Telemach v gosteh premagali CB24 Tabor Sežano z 2:1 (1:0). SEŽANA > Nogometaši Tabora so pokazali eno najboljših predstav v sezoni, a so spet ostali praznih rok, tako da ostajajo na zadnjem mestu prvenstvene… »

Jokić s trojnim dvojčkom Denver popeljal do tretje zmage

RTV Slovenija 22.04.2023
Košarkarje Denverja do uvrstitve v polfinale Zahoda loči le še ena zmaga. Prvi nosilci so v gosteh premagali Minnesoto s 111:120. Nikola Jokić se je izkazal s trojnim dvojčkom. Vlatko Čančar ni igral. Jokić je zbral 20 točk, 12 asistenc in 11… »

"Zavedajo se, da jih je še nekaj preveč, delajo trdo in zagnano"

SiolNET 22.04.2023
"Ne samo s tekmami, zadovoljen sem s pristopom, z vsakim treningom, ker do zdaj praktično nismo imeli slabega treninga. Fantje se zavedajo, da jih je še nekaj preveč, delajo trdo in zagnano," je s pristopom svojih varovancev po polovici uradnih priprav… »

Kralji tekmo dobili v podaljšku in povedli v seriji #video

SiolNET 22.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra slovenski as Anže Kopitar, so v prvem krogu končnice lige NHL na domačem ledu po podaljšku s 3:2 premagali Edmonton Oilers in dosegli drugo zmago v seriji. V boju na štiri zmage zdaj Kralji vodijo z 2:1… »

Anže Kopitar in soigralci mislijo resno: Zmaga je ostala doma

Delo 22.04.2023
Los Angeles Kings je v prvem kolu končnice lige NHL doma po podaljšku s 3:2 premagal Edmonton Oilers, med akterji tudi Anže Kopitar. Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra slovenski as Anže Kopitar, so v prvem krogu končnice lige NHL na domačem… »

Jokić s soigralci le še korak od tega, da pomete volkove

Delo 22.04.2023
Košarkarji Denverja so dobili tudi prvo tekmo v gosteh v končnici in v dvoboju z Minnesoto povedli s 3:0. Do zmag tudi Atlanta in New York. Na dvoboju prvih nosilcev zahodne konference z osmouvrščenimi pričakovano spremljamo enosmerni promet. Denver… »

Moore zadel v podaljšku, Kralji na pol poti v drugi krog

RTV Slovenija 22.04.2023
Hokejisti Los Angelesa so na tretji tekmi 1. kroga končnice Lige NHL s 3:2 premagali Edmonton in v seriji povedli z 2:1. Odločal je podaljšek, v katerem je bil junak Trevor Moore. Moore je ob strelu z zapestja (podajalca; Vilardi in Byfield) zadel po… »

Denver si je pripravil "metlo", Čančar je obsedel

SiolNET 22.04.2023
V noči na soboto so bili v ligi NBA na sporedu trije obračuni prvega kroga končnice. Denver Nuggets z Vlatkom Čančarjem je v seriji prvič gostoval pri Minnesoti Timberwolves. Dobili so tudi to tekmo in povedli že s 3:0 v zmagah. Liga NBA. 20. april… »

#video Denver s Čančarjem le še zmago od konferenčnega polfinala

Dnevnik 22.04.2023
Košarkarji Denver Nuggets, za katere igra tudi Slovenec Vlatko Čančar, so na gostovanju pri Minnesota Timberwolves dosegli še tretjo zmago v prvem krogu končnice lige NBA. Po slavju s 120:111 so tako le še zmago oddaljeni od konferenčnega polfinala… »

Olimpija želi biti prvak s prednostjo več kot 20 točk

Dnevnik 22.04.2023
Potem ko si je Olimpija že zagotovila naslov slovenskega prvaka, bodo nogometaši konec tedna odigrali tekme 32. kroga. V zadnjih petih krogih se obeta napet boj za tri evropske vozovnice in obstanek. Medtem ko ima Olimpija naslov državnega prvaka v… »

Novice dneva »

Dirka po Franciji: Pogačar še vedno v rumenem

Dnevnik pred 4 uramiše 3 povezane

Nova drama v boju za polfinale, nove enajstmetrovke

Zurnal24 pred 38 minutamiše 5 povezanih

V Kolpi našli truplo: odkrili so ga mimoidoči

Dnevnik pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem