Povezane novice

Švicarji še naprej brez prejetega gola, Madžarom prva zmaga, nov poraz Slovencev

SiolNET 16.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na tretji tekmi svetovnega prvenstva še tretjič izgubila, tokrat je z 0:1 klonila proti Norveški. Slovenci so v zadnjih sekundah napadali brez vratarja, bili blizu izenačenju, a jim Henrika Haukelanda ni uspelo… »

Kljub razočaranju ni še nič izgubljenega

Dnevnik 16.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je tudi po svoji tretji tekmi elitne divizije svetovnega prvenstva ostala brez zmage. V skupini B jo je z 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) premagala Norveška. V sredo bodo izbranci Matjaža Kopitarja prosti, v četrtek pa se bodo ob… »

"Razočaranje je veliko, a prvenstva še ni konec"

SiolNET 16.05.2023
"Želja je bila ogromna, morda smo bili na začetku malo preveč vznemirjeni in nismo dovolj dobro podajali, nismo veliko igrali s ploščkom, v drugi in tretji tretjini pa smo prikazali veliko boljšo igro. A če ne daš gola, ne moreš zmagati. Zelo smo… »

Vikingi odbili nalete risov, Slovenija ostala na dnu

Zurnal24 16.05.2023
Slovenski hokejisti so igrali z Norveško in doživeli boleč poraz v boju za obstanek. Hokejisti Slovenije so po uvodnih porazih proti favoriziranima ekipama Švice in Kanade tokrat prekrižali palice z Norvežani, ki kotirajo nižje kot zgoraj navedeni… »

Norvežani, prvi tekmeci po meri, so bili od Slovencev srečnejši in ne boljši

Delo 16.05.2023
V tretji tekmi na svetovnem prvenstvu v hokeju v Latviji je zmagovalca odločil le en gol Thomas Berg-Paulsen v 15. minuti. Neučinkoviti z igralcem več. Slovenska hokejska reprezentanca na svetovnem prvenstvu skupine A je tudi po tretji tekmi brez… »

Zgodnji gol Berga Paulsena usoden za slovenske hokejiste

RTV Slovenija 16.05.2023
Slovenski hokejisti so na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Rigi na tretji tekmi doživeli še tretji poraz. Tokrat so jih z 1:0 premagali neposredni tekmeci za obstanek Norvežani. Tekmo je v 15. minuti odločil Thomas Berg Paulsen. Risi so bili… »

Slovenija v Rigi doživela tretji poraz, Norvežani boljši za gol

Primorske 16.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji doživela tretji poraz. V Rigi je danes izgubila z Norveško z 0:1 (0:1, 0:0, 0:0). RIGA > V uvodnih tekmah SP je Slovenija najprej izgubila s Švico z 0:7, potem pa po… »

Johnston dan po 20. rojstnem dnevu odločil sedmo tekmo

RTV Slovenija 16.05.2023
Hokejisti Dallasa so dobili sedmo tekmo konferenčnega polfinala proti Seattlu z 2:1, odločilni gol je dosegel Wyatt Johnston, ki je dan pred tekmo dopolnil 20 let. Zvezde se bodo v finalu zahoda pomerile z Las Vegasom. Prvi zadetek je ob koncu srednje… »

Težka tekma z Norveško

Dnevnik 16.05.2023
Slovenski hokejisti bodo po včerajšnjem premoru, ki so ga izkoristili za počitek, danes na SP v Rigi igrali eno od odločilnih tekem za obstanek v elitni diviziji. Tretji nasprotnik slovenske reprezentance v hokeju na ledu na svetovnem prvenstvu v… »

Novice dneva »

Dončić se želi tudi zabavati

Dnevnik pred 51 minutami

Uvodnik / Han je sprememba?

Mladina pred tremi urami

Zmagovalni posel

Mladina pred tremi urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem