Povezane novice

Strašljiva forma obeh milanskih velikanov, poraz Napolija

SiolNET 01.09.2023
V italijanski prvi ligi so bile po uvodnih dveh krogih s polnim izkupičkom štiri ekipe: AC Milan, Napoli, Inter in Verona. Slednja je prvi poraz doživela v tretjem krogu, z 1:3 proti Sassuolu. Izgubil je tudi prvak Napoli, v soboto zvečer z 1:2 proti… »

Arsenal si je privoščil Man Utd v izdihljajih srečanja

SiolNET 01.09.2023
Nogometaši Arsenala so v enem največjih otoških derbijev premagali Manchester United (3:1), zmagovita zadetka pa sta bila dosežena globoko v sodnikovem podaljšku. V vodstvu ostaja "stoodstotni" Manchester City, ki je v soboto s 5:1 odpravil Fulham… »

Šeško vstopil s klopi in zabil dva izjemna gola v treh minutah

SiolNET 01.09.2023
Prvenec Benjamina Šeška v nemški bundesligi! In dobri dve minuti zatem še drugi gol. Dvajsetletnik je tekmo tretjega kroga začel na rezervni klopi, vstopil v 75. minuti in deset minut zatem zadel za 2:0. In ko se je igra nadaljevala, je zadel še… »

Brez milosti za prijateljico, Kaja Juvan dobila le eno igro

SiolNET 01.09.2023
Kaja Juvan je v tretjem krogu OP ZDA v tenisu igrala proti Igi Swiatek, dobri prijateljici in prvi igralki jakostne lestvice. Za zmago ni imela nobenih možnosti. Poljakinja je s 6:0 in 6:1 zmagala po vsega 50 minutah igre. Mlada Slovenka je dobila glasen… »

Đoković se je mučil štiri ure in si želel samo spanca

SiolNET 01.09.2023
Peti dan OP ZDA so se najboljši teniški igralci borili za uvrstitev v osmino finala. Novak Đoković, eden glavnih favoritov za zmago, je po petih nizih (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) premagal svojega rojaka. Nasproti mu je stal Laslo Đere, ki je bil zelo… »

Iga Swiatek najboljši prijateljici Kaji Juvan prepustila le eno igro

RTV Slovenija 01.09.2023
Kaja Juvan je v 3. krogu Odprtega prvenstva ZDA v New Yorku prejela pravo lekcijo. Branilka naslova Iga Swiatek jo je na stadionu Louisa Armstronga odpravila s 6:0 in 6:1. Obračun je trajal le 49 minut. Razmerje v osvojenih točkah je bilo 50:16… »

Številka 1 hitro opravila s Kajo Juvan

Delo 01.09.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je v tretjem krogu odprtega prvenstva ZDA v New Yorku izgubila proti prvi nosilki Igi Šwiatek z 0:6 in 1:6. Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je v tretjem krogu odprtega prvenstva ZDA v New Yorku z nagradnim… »

Kaja in Iga pred dvobojem skupaj na večerji

Dnevnik 01.09.2023
Slovensko teniško igralko Kajo Juvan v tretjem krogu odprtega prvenstva ZDA čaka dvoboj s prvo igralko sveta in dobro prijateljico Igo Swiatek. Šesti dvoboj na letošnjem odprtem prvenstvu ZDA (doslej trije v kvalifikacijah in dva na glavnem turnirju)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem