Povezane novice

Znani so vsi četrtfinalisti

SiolNET 10.09.2023
Znana sta še zadnja četrtfinalista odbojkarskega evropskega prvenstva. Sloveniji, Ukrajini, Italiji, Nizozemski, Franciji in Romuniji sta se pridružili favorizirani Srbija in Poljska. Srbi so s 3:0 (21, 24, 21) premagali Čehe, Poljaki pa so imeli kar… »

Srbski odbojkarji s 3:0 v četrtfinale, kjer bo tekmec Poljska

RTV Slovenija 10.09.2023
Na evropskem prvenstvu v odbojki je Srbija v Bariju s 3:0 premagala Češko in bo v četrtfinalu igrala proti Poljski. S 14 točkami je bil najučinkovitejši korektor Aleksandar Atanasijević, Pavle Perić jih je dodal 12. Slovenija je v soboto s 3:2… »

"V službi smo zaradi igralcev in se od njih učimo"

RTV Slovenija 10.09.2023
Slovenski odbojkarji so se petič zapored uvrstili v četrtfinale evropskega prvenstva. Po preobratu so bili boljši od Turčije s 3:2 v nizih. Pomočnika selektorja Zoran Kedačič in vodja reprezentance Alen Djordjevič sta bila po tekmi še vidno… »

Gheorghe Cretu po zmagovitem trilerju čestital tudi tekmecem #video

SiolNET 10.09.2023
Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Gheorghe Cretu je po sobotni dramatični tekmi osmine finala, na kateri so Slovenci proti Turkom zaostajali 0:2, na koncu pa zmagali s 3:2, čestital tako svojim fantom kot Turkom. "Nihče se ni predajal niti… »

Po hudi bitki enotni, da morajo v ponedeljek ogromno stvari narediti boljše

RTV Slovenija 10.09.2023
Tekma Slovenije in Turčije v osmini finala EP-ja je v hipu postala odbojkarska klasika. "Turki so se na koncu ustrašili zmage. Imeli so veliko priložnosti, a jih niso izkoristili, predvsem v 4. nizu, pa tudi zadnjem. Slovenci so v končnicah ostali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem