Povezane novice

V napadu s kamenjem na avtobus Lyona ranjen trener Grosso, aretirali devet osumljencev

RTV Slovenija 29.10.2023
Derbi med velikanoma francoskega nogometa Marseillem in Lyonom v 10. krogu Ligue 1 je bil odpovedan zaradi napada na avtobus z nogometaši Lyona. Trener gostov Fabio Grosso je dobil poškodbe glave. Med potjo na stadion Velodrome so avtobus napadli s… »

Navijači v Marseillu napadli avtobus Lyona, veliki derbi je odpovedan

SiolNET 29.10.2023
Nedeljski veliki derbi med Marseillom in Lyonom je bil prestavljen. Navijači Marseilla so s kamenjem napadli avtobus nogometašev Lyona, razbili eno od šip, steklo pa je nato poškodovalo trenerja gostujočega moštva Fabia Grosa. Tekmo so delegati… »

Sodnik jezil Aluminij, Olimpija na derbi v Celje z osmimi točkami zaostanka

RTV Slovenija 29.10.2023
14. krog Prve lige Telemach se je končal z dvema nedeljskima tekmama. Olimpija in Aluminij sta se v Stožicah razšla brez zadetkov. Na srečanju med Kalcerjem iz Radomelj in Muro so gledalci videli remi z 1:1. Ljubljančani, ki so v četrtek v 3. krogu… »

Po Šešku zabijala še Šporar in Gnezda Čerin

SiolNET 29.10.2023
Benjamin Šeško je v soboto zabil za visoko zmago Leipziga v nemški bundesligi, v nedeljo pa za visoko zmago Panathinaikosa v grškem prvenstvu še drugi napadalec slovenske reprezentance Andraž Šporar. In to kar dvakrat. Še več: za zmago s 5:0 se… »

Zmaji v Tivoliju nadigrali Asiago

Dnevnik 29.10.2023
Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 17. kroga lige ICEHL premagali Asiago s 5:1 (1:0, 3:0, 1:1). Ljubljanski hokejisti so vendarle premagali urok domače dvorane v tej sezoni in dosegli prvo zmago v Tivoliju. Prekinili so tudi slab niz tekem, saj so… »

Olimpija doma proti predzadnjemu le do točke

Zurnal24 29.10.2023
Nogometaši Olimpije in Aluminija so se v 14. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 0:0. Ljubljanski zeleno-beli niso nadaljevali niza treh zaporednih zmag proti Aluminiju. Osvojili so točko, z njo se bodo prihodnji teden v Celje podali… »

Luka Dončić do izjemnih rekordov tudi s cirkuškimi vragolijami

Delo 29.10.2023
Slovenski košarkarski as bi lahko zaradi časovne zgoščenosti svojih podvigov kmalu poskrbel za novega. V nadaljevanju preberite: Z zmago nad Brooklynom s 125:120 so košarkarji Dallasa še drugič ob začetku 78. sezone lige NBA razveselili svoje… »

Kane z zadetkom sezone spomnil na Beckhama in Ačimovića

SiolNET 29.10.2023
V soboto sta izstopala dva angleška nogometna legionarja. Jude Bellingham je blestel na svojem prvem el clasicu in z dvema zadetkoma popeljal Real Madrid do preobrata in velike zmage v Barceloni (2:1), v Münchnu pa je ob neverjetni osmici Bayerna, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem