Povezane novice

Joao Felix premagal Oblaka in popeljal Barcelono do zmage

SiolNET 02.12.2023
Nogometaši Barcelone so v derbiju 15. kroga španskega prvenstva premagali Atletico z 1:0. Katalonci so tako zaostanek za vodilnima Realom Madridom in Girono znižali na štiri točke. Jan Oblak je branil vso tekmo, kot edini pa ga je premagal donedavni… »

Vijoličasta veselica, v 22 minutah prvaki doživeli šah-mat, pretep navijačev

Delo 02.12.2023
V Ljudskem vrtu je Maribor v 1. polčasu zabil tri gole Olimpiji, ki je v sodnikovem podaljšku prišla do častnega zadetka. Tekme 17. kola 1. SNL krojilo vreme. Večni derbi 17. kola 1. SNL v Ljudskem vrtu med Mariborom in Olimpijo so prepričljivo… »

Maribor na krilih Repasa zadal boleč udarec Olimpiji

SiolNET 02.12.2023
Nogometaši Maribora so v drugem večnem derbiju v tej sezoni premagali Olimpijo s 3:1. Ante Šimundža je vodil vijolice proti zmajem prvič po osmih letih in se veselil pomembne zmage, za katero je bil najbolj zaslužen dvakratni strelec Jan Repas… »

Kakšen dan na Otoku! Sodnik spravil ob živce Haalanda in soigralce.

SiolNET 02.12.2023
Ljubitelji angleške premier lige so v nedeljo prišli na svoj račun. Na petih tekmah so videli 25 zadetkov, največ na Anfieldu, kjer je Liverpool s preobratom v zadnjih minutah prišel do zmage s 4:3 nad Fulhamom. Derbi med Manchester Cityjem in… »

Bayer Leverkusen prekinil zmagoviti niz, a znova ni izgubil

SiolNET 02.12.2023
Nemško prvenstvo se vse bolj spreminja v dvoboj za prvaka med Bayerjem in Bayernom. Klub iz Leverkusna ostaja neporažen tudi po domačem derbiju z Borussio Dortmund. Gostje so vodili z 1:0 do 79. minute, nato pa je Victor Boniface poskrbel za končni… »

Anthony Gordon z novim golom izzval tudi selektorja Southgata

RTV Slovenija 02.12.2023
Dvoboj angleškega nogometnega prvenstva med Newcastlom in Manchester Unitedom (1:0) je na St. James Parku odločil Anthony Gordon z zadetkom v 56. minuti. Podajalec je bil Kieran Trippier. 22-letni Gordon je na zadnjih štirih domačih tekmah Newcastla v… »

Derbi med Celjem in Koprom zaradi snega prekinjen

RTV Slovenija 02.12.2023
Vreme je preprečilo dva od treh obračunov 17. kroga Prve lige Telemach. Najprej je slabo vreme odneslo tekmo med Rogaško in Aluminijem, v poznopopoldanskih urah so odpovedali še derbi med Celjem in Koprom. Le Domžale so ugnale Kalcer iz Radomelj… »

Mrtvi tek Reala in Girone, trinajst minut za Šeška z novo pričesko

Delo 02.12.2023
Michel, trener Girone, opozarja pred prevelikimi pričakovanji v španskem nogometnem prvenstvu. Leipzig stežka do zmage nad novincem. Vodilni ekipi španskega nogometnega prvenstva Real Madrid in Girona sta bili uspešni v 15. kolu. Katalonci so po… »

Real do nove zmage, tokrat prevelik zalogaj za Granado

RTV Slovenija 02.12.2023
Nogometaši Reala iz Madrida so dobili tekmo 15. kroga španske La lige. Na Santiagu Bernabeuu so brez večjih težav ugnali Granado z 2:0. Klub iz prestolnice je bil, pričakovano, boljši nasprotnik, priigral si je kopico priložnosti, v 26. minuti je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem