Povezane novice

Bravo pokvaril načrte Olimpiji, Zeljković ni skrival nezadovoljstva

SiolNET 05.12.2023
Ljubljanski spopad med Olimpijo in Bravom, s katerim je sklenjena prva polovica prvoligaškega maratona v sezoni 2023/24, se je končal brez zmagovalca (1:1). Zmaji tako za vodilnim Celjem s tekmo več zaostajajo sedem točk. Nogometaši Mure so osrečili… »

Večni derbi s sedmimi goli, Olimpija v zadnjih minutah strla jeseniški odpor

SiolNET 05.12.2023
Torkov večer je bil v znamenju hokejskega derbija med Jesenicami in Olimpijo. Ljubljančani so v sedmi minuti povedli z 2:0, v drugi tretjini so Gorenjci prišli do izenačenja na 2:2, v zadnji pa so v treh minutah padli trije goli. S 4:3 je prvi derbi v… »

Crnović razburljiv derbi na Jesenicah odločil v korist Olimpije

RTV Slovenija 05.12.2023
Hokejisti SŽ-ja Olimpije so v dvorani Podmežakla v 3. krogu drugega dela državnega prvenstva premagali SIJ Acroni Jesenice s 3:4. Derbi je bil v DP-ju na sporedu prvič po dolgih 11 mesecih. Favorizirana Olimpija je dobro začela tekmo in povedla v 7… »

Celje v drugem polčasu pokazalo šampionsko moč

Delo 05.12.2023
Vodilni povečali prednost. Po koncu 18. kola 1. SNL kola bomo že lahko potegnili vsaj delne zaključke o trenutni moči prvoligašev in podobi njihove igre. Vodilna ekipa državnega prvenstva v nogometu iz Celja je v Domžalah pričakovano ugnala… »

Celjani v drugem polčasu napolnili mrežo Radomelj

RTV Slovenija 05.12.2023
Nogometaši Celja so na uvodni tekmi 18. kroga Prve lige Telemach s štirimi zadetki v drugem polčasu z 0:4 premagali Kalcer Radomlje. Te so konec tedna gladko izgubile že občinski derbi z Domžalami, ko je bilo 0:3. Celjani so zadetke dosegli v 52… »

Nova zmaga, zdaj že osem točk pred zasledovalci

Zurnal24 05.12.2023
Nogometaši Kalcerja Radomelj so v 18. krogu Prve lige Telemach doma izgubili proti Celju z 0:4 (0:0). Vodilna ekipa državnega prvenstva je v Domžalah pričakovano ugnala Radomlje, ki so doživele četrti poraz v nizu. Izbranci Damirja Krznarja so v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem