Slovenija, zadnje novice

Rusi plenijo Habibovo premoženje, zdaj mu grozi še McGregor

Zurnal24 pred 44 minutami
UCF zvezdnik Conor McGregor se naslaja nad finančnimi težavami nekdanjega rivala Habiba Nurmagomedova, ki mu ruske oblasti plenijo premoženje. Eden najboljših borcev vseh časov Habib Nurmagomedov se je znašel v hudi finančni zagati, ruske oblasti… »

V Franciji aretirali moška, ki sta hotela izvesti napad med olimpijskimi igrami

Dnevnik pred 56 minutami
Francoska policija je le dan pred odprtjem olimpijskih iger v Parizu pridržala 18-letnika, ki je osumljen terorizma, je danes sporočilo protiteroristično tožilstvo. Po navedbah lokalnih medijev naj bi 18-letnik skupaj z moškim, ki ga je policija… »

Orbanova vlada na skrivaj do milijardnega posojila kitajskih bank

Necenzurirano pred eno uro
Madžarska si je od treh kitajskih bank milijardo evrov izposodila že letošnjega aprila, a tega vlada Viktorja Orbana ni naznanila javnosti. Madžarska vlada si je od Kitajske razvojne banke, Kitajske izvozno-uvozne banke in madžarske podružnice… »

Tajfun Gaemi opustošil Tajvan – otok poplavljen, ceste uničene

RTV Slovenija pred 57 minutami
V divjanju tajfuna Gaemi v Tajvanu je umrlo najmanj pet ljudi, medtem ko še iščejo šest pogrešanih mornarjev s tovorne ladje, ki je potonila med neurjem. Na posnetkih z otoka je videti uničene ceste, podrta drevesa in poplave. Po navedbah oblasti so… »

Udeleženec OI iz Nizozemske leta 2016 obsojen zaradi posilstva

RTV Slovenija pred 57 minutami
Med športniki, ki se bodo borili za olimpijske medalje, je tudi v Veliki Britaniji obsojeni posiljevalec mladoletnice, opozarjajo angleški mediji. Gre za člana nizozemske ekipe, čigar ime je še vedno v britanskem registru storilcev spolnih… »

Številne galerije v Parizu pred olimpijskimi igrami prisiljene začasno zapreti svoja vrata

RTV Slovenija pred 57 minutami
Številne galerije v pariški četrti Saint Germain des Près so bile nepričakovano prisiljene zapreti svoja vrata zaradi varnostnih ukrepov, uvedenih pred petkovo otvoritveno slovesnostjo prihodnjih olimpijskih iger v francoski prestolnici. Po ulicah v… »

#video Kit grbavec z ladje zbil ribiča

Dnevnik pred eno uro
»Kit je za nekaj minut izginil, potem pa nenadoma skočil iz vode in zadel zadnji del ladje,« je povedal Gregg Paquette, ki je bil skupaj z Rylandom Kenneyem na ribiški ladji. Ta je takoj, ko je zagledal kita, skočil v vodo, da bi se izognil… »

Ekstremni vremenski pojavi v Teksasu kažejo podnebno prihodnost sveta

Finance.si pred eno uro
Ameriška zvezna država ob Mehiškem zalivu se spoprijema z več sočasnimi ali zaporednimi naravnimi katastrofami. Takšni sestavljeni dogodki bodo z globalnim segrevanjem čedalje pogostejši tudi drugje po svetu.… »

Bruselj z vrsto novih opominov Sloveniji

Dnevnik pred eno uro
Večina opominov se nanaša na prenos zakonodaje na področju okolja in boja proti podnebnim spremembam. Že drugič smo prejeli opomin zaradi nepravilnega prenosa direktive o boju proti goljufijam. Komisija je začela postopek za ugotavljanje kršitev… »

V Rovinju moška s telefoni snemala gole otroke

Dnevnik pred eno uro
Poljak in Rus sta v torek v enem od turističnih objektov v Rovinju s telefonom snemala gole otroke, so sporočili z istrske policije in dodali, da sta s tem storila kaznivo dejanje izkoriščanja otrok v pornografske namene. Varnostnik v enem od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem