Slovenija arhiv novic 05.01.2023

Prva polna luna v 2023. prinaša zelo nenavadno energijo: kako jo preživeti?

Slovenske novice 05.01.2023
Prva polna luna v letu 2023 nas čaka v noči na 7. januar, v znamenje raka bo vstopila ob 00:09. To bo odlična priložnost, da se spomnimo, kaj nam je zares pomembno in kaj nas resnično zanima. Ker bo polna luna sovpadala tako z retrogradnim Merkurjem… »

Jernej, kaj si storil? Oboževalke niso navdušene nad potezo lepega čuka (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Pod fotografijo so se vsuli komentarji oboževalk, ki se ne strinjajo z njegovo potezo. Pevec priljubljene skupine Čuki Jernej Tozon je presenetil svoje oboževalke. Jernej je poskrbel, da je bil skok v novo leto pri njem drugačen. Srečno 2023 je… »

Špela Grošelj v Kumrovi spalnici: Puščam svoj vonj (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Svojega kužka Jacka je poslala v varstvo. Pevka Špela Grošelj ne skriva, da imata s kolegom Domnom Kumrom razburkan odnos. Očitno sta zadnje čase veliko skupaj, saj je Grošljeva pristala v spalnici postavnega pevca in se pošalila, da pušča svoj… »

Ne boste verjeli, kaj je počel voznik avtobusa med vožnjo (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Voznik avtobusa je med upravljanjem prevoznega sredstva tipkal po mobilnem telefonu. Prevoznik: »V skupini imamo ničelno stopnjo tolerance do prekrškov, ki bi ogrožali naše potnike ali ostale udeležence v prometu.«. Voznik avtobusa mora biti… »

Kmete skrbi vladna prehranska politika, ki meso potiska na stranski tir: “Redukcija živinoreje bi pomenila konec slovenskega…

Kozjansko 05.01.2023
Potem ko je poletna suša pomenila le začetek temnih časov za kmete, je sledila še visoka cena energentov in krme. Prejšnji mesec pa je vlada razburila z ustanovitvijo Strateškega sveta za prehrano, kjer je več kot polovica članov veganov. V njem… »

Kontrolor opreme pri FIS: To moram sprejeti, naj mi je všeč ali ne

Delo 05.01.2023
Avstrijec Christian Kathol, ki je od lani zadolžen za nadzor opreme skakalcev, je zanikal, da bi poljski as kršil pravila. FIS pripravlja nov način meritev. V nadaljevanju preberite: Kako je tekmovalni dres poljskega zvezdnika Piotra Zyle, ki je v… »

Iskrena izpoved Vilija Resnika: Oče je pel le pijan

Slovenske novice 05.01.2023
Pevec se je ozrl na minulo leto in življenje, v katerem mu ni bilo z rožicami postlano. Letošnje leto prinaša dva jubileja tudi za Vilija Resnika, pevca, predvsem pa človeka dobre volje. Nekdanji pevec skupine Pod Design letos slavi 60. rojstni dan… »

Katarina Kresal in Miro Senica: ona ga drži pokonci

Slovenske novice 05.01.2023
Skrivnost je v prilagajanju. Nekateri še vedno vihajo nos, ko uzrejo Katarino Kresal in Mira Senico. Preprosto jim ne gre v račun, kako lahko človeka tako različnih energij tako dolgo in uspešno živita skupaj. Skrivnost je v prilagajanju in iskanju… »

Astrologinja Lenka: Luna se približuje polni in mestu, ko nam lahko največ da

Slovenske novice 05.01.2023
Še vedno so prisotne nepričakovane in nenadne želje, ki jih lahko uresničite takoj. Luna se bliža koncu znamenja dvojčkov. Kar je imela povedati, je povedala. Okoli 15. ure preide v svoje znamenje raka. Počasi se že pripravlja na polno luno, ki bo… »

Kolumna Domna Mala: Trije modreci

Slovenske novice 05.01.2023
Zdaj sicer učiteljem ni več treba hoditi po hišah, bi pa to lahko počeli pomočnice in pomočniki vzgojiteljev v vrtcih. Današnji praznik Gospodovega razglašenja oziroma Svetih treh kraljev se obeležuje že od začetka tretjega stoletja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem