Slovenija arhiv novic 05.01.2023

Veselje se je sprevrglo v tragedijo: mamica umrla pred otrokoma

Slovenske novice 05.01.2023
Tragedija se je zgodila med praznovanjem na brazilski plaži. Pobegla raketa se ji je zapletla v oblačila in eksplodirala. Novoletna slavja so se po dvoletnem pandemskem zatišju vrnila v vsem svojem blišču, vključno z množičnimi praznovanji na… »

Uradno: posel Slovencev in McLarna, znane podrobnosti

SiolNET 05.01.2023
Slovensko podjetje Elaphe, ki je specializirano predvsem za razvoj kolesnih "in-wheel" elektromotorjev, je sklenilo partnerstvo z britanskim podjetjem McLaren Applied. Podjetje Elaphe smo pred kratkim spoznali v zanimivem pogovoru z Matejem Bičkom… »

(intervju) Pogled na hidroelektrarne se spreminja tudi med energetiki - ali zakaj biodiverziteta postaja vroča tema

Finance.si 05.01.2023
Včasih smo v reke metali smeti in stare avtomobile, nato se je miselnost spremenila. Verjamemo, da se bo podoben premik zgodil tudi pri energiji, pravita Maja Ravnikar in Darja Stanič iz Nacionalnega inštituta za biologijo. Če se v Ljubljani pri… »

Usodni 1. januar: posnetek, ki je šokiral svet (VIDEO)

Slovenske novice 05.01.2023
Družina pokojne je sporočila, da naj bi dekle tudi spolno napadli. Iz Indije prihaja vest o smrti 20-letnice. Tuji mediji poročajo, da naj bi mlado žensko na skuterju zbil avtomobil, nato pa jo vlekel po cesti več kilometrov. Po poročanjih naj bi se… »

Policisti preplavili središče Ljubljane, kaj se dogaja? (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Vhod stavbe na Tavčarjevi ulici so obdali s policijskim trakom. V Ljubljani na Tavčarjevi ulici, kjer je okrožno sodišče, se je pojavilo več policijskih vozil, policisti so stavbo obdali s trakom. Kot smo izvedeli, naj bi morali obiskovalci… »

Nuša Lesar in Gregor Trebušak pred izzivom: nova oddaja v novem terminu

Slovenske novice 05.01.2023
Novo leto, novi izzivi. Novo leto je čas za nove izzive, in tako je tudi v uredništvu oddaje Svet vzniknila ideja, da osvežijo oddajo oziroma ji dodajo nekaj novega. Z novim letom je namreč na male ekrane prišla nova polurna informativna oddaja, ki… »

Bralec Roman našel kovanec za 5 tolarjev: toliko je vreden (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Pred leti ga je našel med drobižem. Zanimalo ga je, koliko jih še obstaja. Oglasil se je bralec Roman. Poslal nam je fotografije srebrno obarvanega kovanca za pet tolarjev in pripisal: »Imam kovanec, ki sem ga pred leti dobil med drobižem. Mislil… »

Adele razkrila, da trpi za hudo boleznijo

Slovenske novice 05.01.2023
Bolečina jo včasih zvije tudi na odru. Adele je ena najpopularnejših pevk zadnjih let. Kljub svoji veliki prepoznavnosti pa svojo zasebnost skrbno skriva. Tokrat pa je naredila izjemo in za tuje medije razkrila, da ima bolezen, ki ji povzroča hude… »

Noseča znana Slovenka razburila z izjavo: Morda ima pa kdo fetiš na nosečnice

Slovenske novice 05.01.2023
Ana Pusovnik je delila svoje mnenje. Korošica Ana Pusovnik, ki smo jo spoznali v prejšnji sezoni Sanjskega moškega in ki si kruh služi s prodajo erotičnih fotografij, je prejšnji teden razkrila veselo novico. S partnerjem Saškom Taksom namreč… »

[Ekskluzivno pričevanje] Pretepli so ga, da je izgubil zavest, nato so ga še denarno kaznovali!

Nova 24TV 05.01.2023
Policija je aretirala in pretepla lastnika zemljišča na vodovarstvenem območju, kjer želi župan Janković graditi kanalizacijo. “Zakrčil sem se v strahu,” je žrtev policijskega nasilja opisala trenutke, ko so policisti – kot so opisale priče… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem