Slovenija arhiv novic 08.01.2023

TOP razpisi tega tedna: fotovoltaika, turistična infrastruktura, kmetijski proizvodi in drugo

Finance.si 08.01.2023
Objavljamo izbor aktualnih razpisov za subvencije in druge oblike spodbud Sončne elektrarne Razpis: Nepovratne finančne spodbude/pomoči za naprave za samooskrbo z električno energijo in za naprave za samooskrbo z električno energijo z baterijskim… »

Ivani Knoll med mundialom v zasebna sporočila 'skočili' tudi nogometaši

24ur 08.01.2023
Ivana Knoll še naprej unovčuje slavo, ki si jo je prislužila z gorečim navijanjem za hrvaško nogometno reprezentanco na letošnjem mundialu v Katarju. Poskočna 26-letnica je nastopila v znani podcast oddaji Barstool Sports in razkrila, da so njeno… »

Branch zmagovalec osme etape, Mulec 19.

Delo 08.01.2023
Na vzdržljivostnem reliju Dakar so dirkači v nedeljo končali osmo etapo med Al Duvadimijem in Rijadom. Med motociklisti je bil najhitrejši Bocvanec Ross Branch. Toni Mulec je etapo končal med dvajseterico na 19. mestu. V skupni razvrstitvi je… »

Slavni nogometaš pojasnil razlog za bizarno pričesko

Zurnal24 08.01.2023
Soigralec Jana Oblaka pri Atleticu Antoine Griezmann presenetil z novo barvo pričeske. Ko so nogometni navdušenci gledali zadnjo tekmo med Atleticom in Elchejem, so se najbrž prijeli za glavo, ko so videli pričesko izjemnega francoskega nogometaša… »

Đoković z igrišča nagnal lastnega brata

Zurnal24 08.01.2023
Da je Novak Đoković na teniškem igrišču tankih živcev, že vemo. Toda tokrat je presenetil z novo potezo, ki mu dodatne priljubljenosti (v Avstraliji) ne bo prinesla. Srbski teniški igralec Novak Đoković je v finalu ATP turnirja v Adelaidi… »

Dominik Kozarič: Vrnil sem se, da bi izpolnil sanje

Delo 08.01.2023
Eden najbolj priljubljenih pevcev 90. let je dolga leta služil z zabavanjem turistov na Tenerifu, a pandemija koronavirusa je vse postavila na glavo. V nadaljevanju preberite: V 90. letih je bil eden najbolj priljubljenih pevcev pri nas. Dovolj je… »

Preplezal steno, nato zgrmel 120 metrov v globino in umrl

24ur 08.01.2023
Iz Tirolske poročajo o tragični nesreči. Skupina treh prijateljev se je odpravila na plezanje. Ko so osvojili vrh stene, so se odločili, da se bodo v dolino vrnili peš, pri tem pa je iz neznanega razloga 32-letnik nenadoma izgubil oporo in zgrmel v… »

Živeli! Slivovka vpisana na Unescov seznam kulturne dediščine.

RTV Slovenija 08.01.2023
Turisti, ki obiščejo Srbijo, to državo težko zapustijo, ne da bi poskusili znamenito srbsko žganje – slivovko. Tradicija, povezana s pripravo in uživanjem tega žganja iz fermentiranih sliv in dolgo tradicijo, je po novem vpisana na Unescov seznam… »

Povezani skakalci: izkazali so si ljubezen

Slovenske novice 08.01.2023
Združuje jih šport, zato tudi največje praznike v letu preživijo skupaj. Nič drugače ni bilo na silvestrovo, ko so se v sklopu novoletne turneje lepo uredili ter si privoščili svojevrstno zabavo brez alkohola. Da bi uprizorili pristno družinsko… »

Udarec za avstrijsko smučarko

SiolNET 08.01.2023
Avstrijska alpska smučarka Christine Scheyer, specialistka za hitre discipline, je zaradi poškodbe rame že končala sezono in ne bo mogla nastopiti na svetovnem prvenstvu v Courchevelu. Scheyer se je poškodovala že na začetku sezone na treningu v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem