Slovenija arhiv novic 08.01.2023

Požareport: Je Golob sploh še šef vlade?

Nova 24TV 08.01.2023
Robert Golob (Foto: STA) Podelitev državnega odlikovanja Tomažu Ertlu, zadnjemu šefu slovenske tajne politične policije (SDV oziroma Udbe) v prejšnjem režimu, je nedvomno ena od tistih slavnih epizod – poleg Hude Jame kot “drugorazredne teme”… »

Privežite se, leto bo razburljivo!

Delo 08.01.2023
Športnih izzivov v letu 2023 ne bo manjkalo, tudi tistim, ki jih ne zanima, bo šport šel skozi ušesa in v oči. V nadaljevanju preberite: Prihodnji teden bodo prvi nosilci moštvene štafete rokometaši, ki bodo na »nagradnem« svetovnem prvenstvu… »

Na seznamu košaric Zinedina Zidana zdaj še ameriška

Delo 08.01.2023
Francoski trener in legenda svetovnega nogometa, Zinedine Zidane, je po poročanju ESPN zavrnil ponudbo za vodenje ameriške izbrane vrste. Potem ko je postalo jasno, da bo njegov dolgoletni reprezentančni in klubski kolega Didier Deschamps še naprej… »

Savdska Arabija naj bi prilagodila zakone, da bo Ronaldo lahko živel z Georgino na koruzi

RTV Slovenija 08.01.2023
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez se selita v Savdsko Arabijo, kjer je portugalskega nogometnega zvezdnika ta teden uradno predstavil njegov novi klub Al Nasr. Par naj bi v prestolnici Riad že našel veličastno vilo, ki bo postala njuno novo… »

V avstralskem mestecu Elvis še živi

RTV Slovenija 08.01.2023
Na stotine posnemovalcev Elvisa Presleyja se je v soboto sprehodilo po glavni ulici avstralskega mesteca Parkes, kjer že 30 let prirejajo festival Elvisu v čast, ki je zrastel v enega največjih v državi. "Fantastično je," je povedal Bob Steele, ki je… »

Sporočila za leto 2023: spustite, kar ne resonira več z vami

Slovenske novice 08.01.2023
Ob prehodu v novo leto se oziramo nazaj za pridobljenimi spoznanji in modrostjo, hkrati pa z upanjem ter pričakovanjem zremo naprej. Nasveti, uvidi in spodbude terapevtov in duhovnih učiteljev vam v prihodnjih mesecih lahko pomagajo ostati na pravi… »

Jejte kolerabo za močan imunski sistem

Svet24 08.01.2023
Kolerabo danes najpogosteje uporabljamo pri pripravi juh. Lahko jo stisnemo tudi v sok, spečemo, skuhamo. Kar zadeva njeno prehransko moč, bi jo lahko jedli vsak dan. Ampak lepo po vrsti ... Za spodbudo se najprej spoglejmo z njenimi zdravilnimi… »

USPEŠNE FRANCOSKE TAKTIKE ZAPELJEVANJA: Jih poznate?

Regional 08.01.2023
Poti, ki peljejo do spolnega partnerja, so različne. Toda seštevek vseh dejanj, dejstev in stvari, ki vodijo do 'velikega poka', se preprosto imenuje zapeljevanje. Seveda, zapeljevanje je nadaljevanje flirta – ko 'dvorjenje brez resnih namenov' ali… »

Vsi odgovori so v nas

Slovenske novice 08.01.2023
Udobno se namestite, zaprite oči, ritmično globoko dihajte. Vprašajte se, kaj že veste o trenutni situaciji, kaj vas uči. Umaknite se nekam, kjer vas ne bo nihče motil in se boste lahko umirili. Pomislite na problem, vprašanje, zadevo, s katero se… »

Vznemirjanje živali je lahko smrtno nevarno (FOTO)

Slovenske novice 08.01.2023
Zima je lahko za živali tudi huda preizkušnja preživetja v naravi. Osnovna strategija je od spanja do dremanja oziroma čim manj gibanja. Čeprav zdajšnje temperature bolj spominjajo na zgodnjo pomlad kakor na zimo, so se, denimo, novembra temperature… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem