Arhiv novic 15.01.2023

Smučal s Križajem, igral s Kekom, že 40 let pa brez njega ni Zlate lisice

SiolNET 15.01.2023
Bil je državni prvak v smuku, pred tem je bil v veleslalomu konkurenčen Bojanu Križaju. V Kitzbühelu je nastopil samo enkrat: "Na Mišnici me je zabetoniralo, da so me samo pometli skupaj." Pri komaj 22 letih je sklenil smučarsko kariero in nato tri… »

Chelsea za 70 milijonov evrov pripeljal Mudrika

Dnevnik 15.01.2023
Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je na svoji spletni strani potrdil, da se je okrepil z 22-letnim ukrajinskim reprezentantom Mihajlom Mudrikom. Igralec, ki ga zaradi hitrosti primerjajo s Francozom Kylianom Mbappejem, je podpisal kar oseminpolletno… »

Zadnji trenutki v troje: »Fantek ali punčka?«

Slovenske novice 15.01.2023
Presrečna Alen Kobilica in Maja Prašnikar. Alen Kobilica in Maja Prašnikar ne moreta skriti vznemirjenja, ki se ju polašča zadnje tedne. Njuna družinica se bo namreč kmalu povečala, pravzaprav tako kmalu, da odštevata dneve do trenutka, ko bo na… »

Odločitev za gradnjo Teš 6 ob napačnem času

Slovenske novice 15.01.2023
Uroš Rotnik meni, da ni naredil nič narobe. Očitke zavrača tudi soobtoženi Reisel. Nekdanji direktor Termoelektrarne Šoštanj (Teš) Uroš Rotnik, ki je na celjskem okrožnem sodišču nadaljeval zagovor glede očitkov o gradnji Teš 6, je pojasnil… »

Do zdaj razpisano, odobreno, izplačano za okoli milijardo evrov za okrevanje; kam vse gre denar

Finance.si 15.01.2023
Prek razpisov je za podjetja neposredno namenjenih okoli 400 milijonov evrov, 124 milijonov evrov za dve fakulteti Če do zdaj še nismo prejeli izplačil iz načrta za okrevanje in odpornost (z izjemo 231 milijonov evrov predplačila), pa poteka že kar… »

Za razgled, vreden milijon evrov, le slabo uro iz Ljubljane

Zurnal24 15.01.2023
Enega od sončnih dni smo izkoristili za skok na razgledno točko nad prečudovito Savinjsko dolino. Okolica Celja se lahko pohvali s kar nekaj izletniškimi točkami. Ena od njih je tudi vrh Hom, od koder se razprostira čudovit razgled od… »

Poljaki se čudijo, nogometna legenda pa: Slovenija je črna mačka

Zurnal24 15.01.2023
Poljaki se čudijo novemu porazu s Slovenijo. Slovenski rokometaši so na svetovnem prvenstvu zanesljivo premagali domačine Poljake. Poljska javnost je bila sicer pred dvobojem s četo Uroša Zormana zelo optimistična, še zlasti po dobri predstavi… »

Splet navdušen nad Andrewem Garfieldom, ki se spogleduje z novinarko

24ur 15.01.2023
Po spletu je zakrožil posnetek Andrewa Garfielda, v katerem se precej očitno spogleduje z znano novinarko Amelio Dimoldenberg. Oboževalci so bili nad njegovo sposobnostjo osvajanja navdušeni, medtem ko so drugi izpostavili, kako dobro je novinarka… »

Jurica Golemac: Naša zasedba je odvisna od napada

Delo 15.01.2023
Alen Omić je ob zmagi košarkarjev Cedevite Olimpije ujel 12 žog pod košem Splita, kar je drugi dosežek v zgodovini lige ABA. V nadaljevanju preberite: Kdor je od oktobra vsaj z enim očesom spremljal košarkarje Cedevite Olimpije, je lahko predvidel… »

Po prepiru vedno sledi neverjeten seks. Vendar ali je to zdravo?

Zurnal24 15.01.2023
Kadar se spustimo v prepir s partnerjem, se veselimo samo ene stvari: strastnega spravnega seksa. Vendar se tu poraja vprašanje, ali je spravni seks prav zares zdrav način opravičila. Zgodba je sledeča: s partnerjem sta se grdo sprla. Na srečo sta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem