Arhiv novic 15.01.2023

Harryjevi spomini: lažnivi princ?

Slovenske novice 15.01.2023
Knjiga, ki razburja. Spomini princa Harryja so tu in najbrž nikoli ne bo jasno, kaj v njih drži in kaj ne, a nekatere zgodbe vzbujajo dvom o njegovi resnicoljubnosti, včasih tudi zrelosti. Ena od njih je trditev, da je kralj Karel III. po Harryjevem… »

Ste vedeli...

Dnevnik 15.01.2023
...da je Renault razkril posebno serijo modela megane R.S. ultime, ki zaključuje prestižno zgodovino znamke Renault Sport, ustanovljeno leta 1976? Megane R.S. ultime izhaja iz megana R.S. trophy, ki ga dvigne na še višjo raven z edinstvenim videzom in… »

V chanelu, diorju in gucciju na apresski zabave

Dnevnik 15.01.2023
Smučarske proge so nove modne piste, modni hiši Chanel in Dior pa sta tudi letos pokazali, kako biti šik na smučišču ali ob samem izteku, kjer navadno potekajo tudi glasne smučarske zabave. Kajti tudi ko gre le za smučarsko opremo, je pomemben… »

V Zakopanah in Zau brez stopničk

Dnevnik 15.01.2023
Slovenski smučarki skakalci in skakalke so konec tedna na tekmah za svetovni pokal ostali brez stopničk. Moški so v Zakopanah osvojil dve četrti mesti, Anže Lanišek med posamezniki in ekipa na moštveni tekmi. Najboljši uvrstitvi žensk v Zau na… »

Britney Spears naj bi imela živčni zlom sredi restavracije, njen mož zbežal ven (VIDEO)

Slovenske novice 15.01.2023
Pevka Britney Spears naj bi v petek zvečer doživela živčni zlom v restavraciji v Los Angelesu, zaradi česar je celo njen mož Sam Asghari zapustil restavracijo. Britney Spears so v petek ujeli v restavraciji v Los Angelesu, kjer je večerjala z… »

Po nepravi strani v nasprotno smer, en huje poškodovan

Slovenske novice 15.01.2023
Do prometne nesreče je prišlo v Hrastovcu. V četrtke zvečer je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec pomoč poiskal 62-letni voznik, ki je bil udeležen v prometni nesreči v Hrastovcu. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in smeri… »

Vse več "korporalov", ki izkoriščajo priseljenske dostavljavce brez urejenih dokumentov

RTV Slovenija 15.01.2023
Eden od poklicev, ki so se razširili v času epidemije covida-19, je zanesljivo poklic dostavljavca hrane. To velja tudi v Italiji, kjer pa opažajo čedalje večjo razširjenost izkoriščanja dostavljavcev. Sprva je šlo za slabe delovne razmere in… »

Turbulentni svet stevardes mul: droge v spodnjem perilu ali ovite okoli trebuha

24ur 15.01.2023
Zaradi posebne obravnave, ki so jo stevardese zaradi svoje službe deležne ob prečkanju varnostnih služb na letališčih, se večkrat zgodi, da pri kateri izmed njih ob naključnem in podrobnejšem pregledu najdejo prepovedane droge. Odvetnik, ki je v… »

50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2022

Kozjansko 15.01.2023
“Zlata gazela Slovenije 2022 je podjetje Pišek – Vitli Krpan iz Šmarja pri Jelšah.” “Podjetnik leta Slovenije 2022 je Ivan Cajzek”. “Rekordno leto za Tajfunom, z drugim kozjanskim proizvajalcem gozdarskih strojev v tekmi za srca evropskih… »

Skupina Foo Fighters bo znova zavzela svetovne odre

RTV Slovenija 15.01.2023
Rockovska zasedba Foo Fighters je oboževalcem sporočila, da bodo tudi po smrti bobnarja Taylorja Hawkinsa nadaljevali koncerte. Prvi potrjeni koncert bo na bostonskem festivalu Boston Calling 2023. V spomin na svojega člana so Foo Fighters sicer… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem