Slovenija arhiv novic 21.01.2023

[Fotogalerija] 19. zimske športne igre so pokazale, da je SDS v odlični kondiciji

Nova 24TV 21.01.2023
zimske športne igre SDS (Foto: sds) Danes so na smučišču Ribnica na Pohorju potekale že tradicionalne zimske športne igre v organizaciji Slovenske demokratske stranke in Športnega foruma SDS. Organizatorji, OO SDS Ribnica na Pohorju, so se… »

Đoković prestajal hude muke: "Do zadnjega nisem vedel ..."

Zurnal24 21.01.2023
Srbski teniški as Novak Đoković je kljub vse bolj zaskrbljujoči poškodbi stegenske mišice v treh nizih odpravil Grigorja Dimitrova. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala odprtega prvenstva Avstralije. S 7:6 (7), 6:3… »

#video Peru: policisti uporabili solzivec, protestniki so nanje metali kamenje

Dnevnik 21.01.2023
V Peruju so se v petek nadaljevali protesti privržencev odstavljenega predsednika Pedra Castilla, ki zahtevajo predčasne volitve in odstop predsednice Dine Boluarte. Od začetka decembra, ko so se protesti začeli, je bilo v spopadih s policijo ubitih… »

Ravnatelji šol se sprašujejo, zakaj so zdravniki ali sodniki vredni več kot oni

RTV Slovenija 21.01.2023
Ravnatelji šol opozarjajo na plačna nesorazmerja in ne razumejo, zakaj so zdravniki in sodniki več vredni od njih. Od vlade pričakujejo, da jim do plačne reforme dodeli dodatek v višini 600 evrov bruto mesečno, kot je to storila za sodnike in… »

[Video] Oglejte si 2000 let stare mumificirane krokodile, najdene v egipčanski grobnici

Nova 24TV 21.01.2023
Foto: posnetek zaslona Arheologi so v grobnici v kraju Qubbat al-Hawa na zahodnem bregu reke Nil nedavno odkrili deset mumificiranih krokodilov. Ocenjujejo, da so stari približno 2500 let. Po pisanju spletnega portala Art Daily so bili verjetno ohranjeni… »

V Gorici danes sprejem skrajnih desničarjev in protifašistični shod

SiolNET 21.01.2023
Na sedežu občine Gorica bodo danes tradicionalno sprejeli veterane in predstavnike odreda bivših borcev fašistične enote X Mas. Pokrajinski odbor italijanskega partizanskega združenja ANPI-VZPI pa bo v Gorici v znak nestrinjanja s tem priredil… »

25-letni Jakov pijan za volanom uničil dve družini

Necenzurirano 21.01.2023
Takšnih zgodb ne bi bilo, če bi upoštevalo, da se pod vplivom alkohola ne vozi avta. 25-letni Jakov V. iz Zagreba bo imel do konca življenja na vesti smrt 26-letne Mihaele. Na noči iz četrtka na petek je 25-letni mladenič v Zagrebu zakrivil usodno… »

Veliki derbi kot v ognjevitem obdobju Wengerja in Fergusona

Delo 21.01.2023
V nedeljo v Londonu dvoboj na nož med najbolj vročima moštvoma v Angliji, Arsenalom in ManUnitedom. V nadaljevanju preberite: Angleški nogometni navijači še niso povsem preboleli izpada reprezentance treh levov v četrtfinalu svetovnega prvenstva… »

POGREŠANA 75-LETNA ANA: Nazadnje so jo videli v petek, v iskalni akciji našli le njen avto (FOTO)

Regional 21.01.2023
Svojci pogrešajo 75-letno Ano Vučajnk iz naselja Loče na območju Brežic. Pogrešano so nazadnje opazili, ko se je v petek ob okoli 9.30 iz Loč odpeljala z osebnim avtomobilom. Visoka je okoli 160 cm in ima srednje dolge temne lase, so danes… »

Sloviti Američan na 93. rojstni dan četrtič dahnil usodni "da"

Zurnal24 21.01.2023
Gre že za njegov četrti zakon, trikrat se je ločil. Na svoj 93. rojstni dan se je v petek poročil astronavt z legendarne vesoljske misije Apollo 11 Buzz Aldrin, ki je kot drugi človek v zgodovini stopil na Luno. V zakonski stan je na zasebni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem