Slovenija arhiv novic 24.01.2023

Levica pomagala potrditi zakon, ki bo legaliziral tajno sledenje dacarjev

Nova 24TV 24.01.2023
Foto: Twitter Vlada Roberta Goloba je pred prazniki presenetila širšo slovensko javnost, ko je napovedala novelo zakona o finančni upravi, ki vsebuje zelo sporno določilo, ki Fursu omogoča tajno sledenje tovoru (s tem tudi državljanom), in to brez… »

Luka Mesec: Nisem etatist, a menim, da mora biti država gonilo razvoja

SiolNET 24.01.2023
V Ljubljani je bil osmi vsakoletni dogodek, ki ga pripravlja Inštitut za strateške rešitve (ISR). Začel se je z uvodnim pogovorom, v katerem je sodeloval minister za delo Luka Mesec, nadaljeval pa z okroglo mizo z več gosti iz gospodarstva o pomenu… »

Gasilci in prostovoljci garali, da bi omilili škodo na nesrečnem velodromu #video

SiolNET 24.01.2023
V ponedeljek je sneg povzročil ogromno škodo na velodromu v Češči vasi. Pod njegovo težo se je porušil balon. Kaj to pomeni za njegovo prihodnost, je za zdaj še uganka. Zahvala pa gre gasilcem iz številnih gasilskih društev iz Novega mesta in… »

Že poziral v Evertonovem dresu, sedaj bo podpisal za Tottenham

24ur 24.01.2023
Nogometni prestopni roki, še posebej zimski, vselej poskrbijo za zanimive zgodbe. Za eno izmed takih je poskrbel nizozemski krilni napadalec Arnaut Danjuma, ki se je že dogovoril za prestop z Evertonom, nato pa si je v zadnjem trenutku premislil in se… »

Dončić po drami tragični junak Dallasa

SiolNET 24.01.2023
Košarkarji Dallas Mavericks z Luko Dončićem so v ligi NBA zabeležili še drugi zaporedni poraz. V noči na sredo so bili v American Airlines Areni po drami s 127:126 boljši košarkarji Washington Wizards, pri katerih je zaradi poškodbe gležnja… »

GEN energija: Tržne razmere so ugodne za delni zakup energije

Finance.si 24.01.2023
V četrtek bodo prek javno dostopne videopovezave predstavili razmere na trgu elektrike. Tako bodo okrepili preglednost na trgu Slovenska podjetja povprečno kupijo okoli 30 ali 40 odstotkov elektrike za naslednje leto tik pred koncem starega leta. Tudi… »

»Čas je za drugega generalnega direktorja RTV Slovenija«

Mladina 24.01.2023
Svet delavcev RTV Slovenija opozarja, da v. d. generalnega direktorja zavoda Andrej Grah Whatmough, ki je bil do 28. decembra generalni direktor, onemogoča izvajanje delavske participacije in se izogiba dialogu z njimi. Svet delavcev Radiotelevizije… »

Mediji so steber demokracije. Ali je to tudi papir?

SiolNET 24.01.2023
Potem ko smo pisali o vse večjih težavah slovenskih tiskanih medijev in možnostih državne pomoči, smo o razmerah in morebitnih rešitvah povprašali odgovorna urednika še dveh tiskanih dnevnikov, časnika Finance in Primorskih novic. Čeprav oba… »

Jan Plestenjak brez dlake na jeziku okrcal del slovenske estrade

Slovenske novice 24.01.2023
Meni, da imamo Slovenci radi glasbo v domačem jeziku. V tokratni Areni je na temo nastopa Svetlane Ražnatović - Cece na ptujskem kurentovanju spregovoril priljubljeni slovenski glasbenik Jan Plestenjak. »Jaz sem ustvarjalec in imam veliko spoštovanje… »

Poglejte, kaj danes počne junakinja šova Ljubezen po domače (FOTO)

Slovenske novice 24.01.2023
Našla je zanimivo tržno nišo. Temperamentna Rasema Begulić je številnim gledalcem k srcu prirasla v šovu Ljubezen po domače, kjer je srečo poskusila že večkrat, a žal svojega princa na tak način doslej ni našla. Da šaljiva in temperamentna… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem