Slovenija arhiv novic 24.01.2023

Tajne dokumente odkrili tudi pri nekdanjem ameriškem podpredsedniku Penceu

RTV Slovenija 24.01.2023
Odvetnik nekdanjega podpredsednika ZDA Mika Pencea je prejšnji teden na njegovem domu v Indiani odkril nekaj več kot deset dokumentov z oznako zaupno in jih predal zvezni policiji FBI. Dokumente so našli v kraju Carmel v Indiani, kjer živi Pence, ki… »

Janković sejo označil za učinkovito, opozicija do manevra kritična

24ur 24.01.2023
Ljubljanski mestni svetniki so se v ponedeljek sestali na izredni seji o zdravstvu. V razpravi so sodelovali le člani koalicije in župan Zoran Janković, preden pa bi lahko razpravljala tudi opozicija, so sejo prekinili. Janković je povedal, da je seja… »

Na prvem naroku v zasebni tožbi Snežiča zoper novinarje Necenzurirano le odvetniki

Dnevnik 24.01.2023
Na okrožnem sodišču v Ljubljani se je po dveh neuspešnih poskusih začelo sojenje v zasebni tožbi davčnega svetovalca Roka Snežiča zoper novinarje portala Necenzurirano. Snežičev zagovornik je v postopek vložil več dokumentov, obramba pa je… »

ACH Volley v Turčijo po zmago za napredovanje v izločilne boje

RTV Slovenija 24.01.2023
Odbojkarji ACH Volleyja bodo v sredo odigrali eno najpomembnejših tekem sezone. V zadnjem krogu predtekmovanja Lige prvakov bodo gostovali pri Ankari, neposrednem tekmecu za drugo mesto v skupini in s tem napredovanje v izločilne boje. Ljubljanska ekipa… »

Začela se je akcija Šolar na smuči

Gorenjski glas 24.01.2023
Kranj – V akcijo Šolar na smuči se je prijavilo kar 62 osnovnih šol z različnih koncev Slovenije. Organizatorji jo pripravljajo v želji po spodbujanju zdravega življenjskega sloga otrok, njihovega varnega športnega udejstvovanja na belih strminah… »

PIRANSKI POLICISTI SO GA UJELI MED VLOMOM V PEKARNO: Lucijčan si je nabral kar 28 kazenskih ovadb

Regional 24.01.2023
Policisti Policijske postaje Piran so v zadnjih dveh mesecih lanskega in v začetku letošnjega leta obravnavali več vlomov v poslovne objekte na območju Portoroža in Lucije. Vlomi so bili predvsem v trafike, gostinske lokale, pekarne in pisarne, od… »

Filip Brekalo iz zagrebškega Dinama v Gorico

Goriški portal 24.01.2023
Novogoriški nogometaši so danes odpotovali na nekajdnevne priprave v hrvaško Istro, kjer imajo na sporedu tudi dve pripravljalni tekmi. Za „plavo-bele“ je podpisal tudi Filip Brekalo. Jutri ob 14.30 je v Istri predvidena prva od dveh prijateljskih… »

Urad za integracijo migrantov v iskanje možnosti novih nastanitvenih kapacitet

Dnevnik 24.01.2023
Vladni urad za oskrbo in integracijo migrantov je danes objavil poziv za informativno zbiranje ponudb za nastanitvene kapacitete v javni ali zasebni lasti za nastanitev migrantov. Kot pojasnjuje direktorica urada Katarina Štrukelj, gre zlasti za iskanje… »

Slavni Portugalec: Od danes naprej sem Poljak

SiolNET 24.01.2023
Fernanda Santosa, do prejšnjega meseca selektorja portugalske nogometne reprezentance, so danes ustoličili za novega glavnega stratega Poljske. Oseminšestdesetletni Portugalec je nasledil Czeslawa Michniewicza, ki so ga odpustili po porazu v osmini… »

»Bigo je bil tukaj.« Bigo gre v zapor

Delo 24.01.2023
Richard Bigo Barnett, protestnik, ki je med napadom na Kapitol poziral z nogami na mizi Nancy Pelosi, je spoznan za krivega: grozi mu več desetletij zapora. Richard Bigo Barnett, upornik na Kapitolu, ki je med napadom na kongres 6. januarja 2021 poziral… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem