Slovenija arhiv novic 31.01.2023

Risi kmalu spet v akciji. Koga je povabil selektor Kopitar?

SiolNET 31.01.2023
V začetku prihodnjega tedna se bo slovenska članska hokejska reprezentanca znova zbrala v svoji tradicionalni pripravljalni bazi na Bledu, kjer bo v sklopu prvega dela skupnih februarskih priprav opravila tri treninge na ledu. V drugem delu tedna se… »

Tri dijakinje upodobile 14 pozitivnih in negativnih pojmov, ki zaznamujejo človeka

Slovenske novice 31.01.2023
S čopičem o človekovi duši in umu. Štirinajst pojmov, ki zaznamujejo človekovo dušo in um, so s čopiči v rokah upodobile tri dijakinje kranjske gimnazije. Nastal je niz akvarelov z naslovom Antropocentrizem. Risbe so na ogled v gimnazijski avli… »

Nenadoma stopila na cesto, sledilo je neizbežno

Slovenske novice 31.01.2023
Na cesto je stopila izven prehoda za pešce. V ponedeljek ob 5.45 so bili novomeški policisti obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti v naselju Lokve na območju PP Črnomelj. Policisti PP Črnomelj so opravili ogled, zbrali obvestila in… »

V lase sta si skočila Slavko Bobovnik in nova voditeljica Dnevnika

Zurnal24 31.01.2023
Izkušeni voditelj ni mogel ostati tiho. Kadrovski zapleti na RTVS in z njimi povezani spori ne pojenjajo. Tokrat sta se na nasprotnih bregovih znašla nekdanji voditelj Odmevov Slavko Bobovnik in nova voditeljica Dnevnika Valentina Plaskan. Poročali smo… »

Discipliniranje koalicijskih partnerjev?

Mladina 31.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Prejšnji teden se je na Brdu pri Kranju odvil koalicijski vrh. Kak dan pred tem so mediji pisali, da zaradi tega raste politična napetost. Premier Golob je glede nove ureditve, reforme in reševanja zdravstvenega sistema napovedal aneks h… »

Komentar Gordane Stojiljković: Pazi se!

Slovenske novice 31.01.2023
Sem ateistka, govorim pa o nasilju, ki ne pozna ne vere, ne rase, ne belih, ne črnih. Bil je badnji dan, ko Srbi praznujemo pravoslavni božič. Voščila so deževala, ko mi v nabiralnik prileti božja ikona z besedami: »Tvoj prijatelj hodža te ne… »

»Zasmehovali in psovali so me, ker je bila moja babica Slovenka«

Mladina 31.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Ne morem reči za druge, lahko pa povem, da ko sem bila še otrok, so me zasmehovali in psovali, ker je bila moja babica Slovenka. Zdaj je povsem drugače, saj se to zdi mnogim zanimivo." "Tega sploh ne zaznava. To je problem, ki ga je… »

Hopsi prizadejali Krki prvi prvenstveni poraz

RTV Slovenija 31.01.2023
Košarkarji Krke so na 16. tekmi v državnem prvenstvu doživeli prvi poraz. Na Polzeli so jih s 73:66 presenetili Hopsi, ki so slavili prvič letos oziroma šestič v sezoni. Polzeljani so zasluženo osvojili dve točki, saj so bili v ospredju vseh 40… »

Dnevni horoskop za sredo, 1. februarja 2023

Zurnal24 31.01.2023
Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost in toplino. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. V čustvenem smislu boste… »

Jasni znaki, da imate dobrega partnerja

Slovenske novice 31.01.2023
So dejanja in obnašanja, ki brez dvoma pričajo o tem, da je vaš partner dober partner. Ko gre za videz, ima vsak svoj okus, ko pa gre za čustven vidik, domala vsa človeška bitja hrepenimo po dokaj podobnih kvalitetah. Sledeče so značilne za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem