Slovenija arhiv novic 31.01.2023

Najboljša ponudba za operacijske sisteme Windows in Microsoft Office v Keysoffovi zimski razprodaji

RTV Slovenija 31.01.2023
Zdaj je najboljši čas za nakup računalniške programske opreme in zimska razprodaja na Keysoff.com se je že začela. Da bo nakup še lažji, ne potrebujete kode za popust, ampak lahko neposredno kupite varen in zanesljiv operacijski sistem Windows in… »

Harry Styles bo pel na podelitvi grammyjev

RTV Slovenija 31.01.2023
Organizatorji glasbenih nagrad grammy so sporočili, da bo 28-letni britanski popzvezdnik Harry Styles eden izmed nastopajočih na podelitvi prestižnih nagrad. Poleg njega bodo občinstvo zabavali še Bad Bunny, Mary J. Blige in Lizzo. Največ nominacij… »

TOP 5 trenutno najbolj vročih rabljenih karavanov!

SiolNET 31.01.2023
Veliko udobja in še več prostora – karavani so bili pred leti ena prvih izbir družinskih očetov, ki so znali ceniti prostornost prtljažnega prostora in vse udobje, ki so ga prinesli ti avtomobili. Bili so med najpogostejšimi udeleženci v prometu… »

Jets pred domačimi navijači ugnali Blues

Dnevnik 31.01.2023
Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški ligi NHL po treh porazih spet slavili zmago. Tokrat so v domači dvorani s 4:2 premagali St. Louis Blues in imajo po novem v zahodni konferenci le točko manj od vodilne ekipe Dallas Stars. V zadnji tretjini… »

Se bo obrat za predelavo halal mesne izdelke kljub nasprotovanju krajanov širil?

Zurnal24 31.01.2023
Mestni svet Mestne občine Kranj bo na februarski seji razpravljal o lokacijski preveritvi za objekt podjetja Halal Guda Doner Kebap na Mlaki pri Kranju, ki pa mu nasprotujejo tamkajšnji krajani. Kot piše v gradivu za februarsko sejo, se na območju… »

Kdo je podjetnica, ki je od Heinekena kupila Solo in Zalo

Finance.si 31.01.2023
"Sola in Zala bosta vedno slovenski blagovni znamki," pravi nova lastnica priljubljenih brezalkoholnih pijač, podjetnica Nina-Christina Stanić, ki si je v uspešnem družinskem podjetju začrtala svojo pot.… »

Novi državni letalski prevoznik, za razvajene politike in profesorje

Finance.si 31.01.2023
Za slovensko povezljivost in javni promet, za množice, ne za peščico, je vsekakor koristneje, da se uredi državni potniški železniški promet.… »

Kdo je spustil lisico v kurnik? Nasilni profesor še vedno poučuje

Necenzurirano 31.01.2023
Zgodba o obsojenem profesorju jo je zelo po svoje mahnila, vsekakor ni zavila tja, kamor smo morda pričakovali – profesor ni v zaporu, še vedno poučuje. Lani smo pisali o ljubljanskem srednješolskem profesorju, ki je več kot dve desetletji na… »

TEDEN DNI PO ODPRTJU AMBULANT ZA NEOPREDELJENE V KOPRU IN IZOLI: Je pred vrati gneča? (VIDEO)

Regional 31.01.2023
Pretekli teden sta v Kopru in Izoli z delom začeli ambulanti za paciente brez izbranega družinskega zdravnika. Preverili smo, koliko ljudi ju je doslej obiskalo in se opredelilo ter kakšni so bili najpogostejši vzroki za obisk. Ambulanta za… »

Težavam skakalnega brkača ni videti konca

SiolNET 31.01.2023
Najbolj znani brkač med smučarskimi skakalci Robert Johansson zadnji leti nima sreče z zdravjem. Najprej so ga pestile degenerativne spremembe hrbtenice, zadnje čase pa vse pogosteje ne čuti dela noge, kar otežuje njegovo skakanje. 32-letnik ne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem