Slovenija arhiv novic 31.01.2023

Borut Veselko: Še tako velika vloga ni pomembnejša od družine

Necenzurirano 31.01.2023
Borut Veselko je sogovornik, ki vedno navdihuje. Tokrat je presenetil s pogledom na ženske. Tudi v naše kinematografe je prišel hollywoodski akcijski film Klub morilcev, kjer poleg svetovno znanih igralcev (Henry Golding, Sam Neill, Daniela Melchior… »

Kdo so šampioni med slovenskimi živilskimi podjetji?

Finance.si 31.01.2023
DOBRA NOVICA – odprli smo razpis Najboljše živilsko podjetje. Kdo in do kdaj se lahko prijavi? Proizvodnja hrane in pijač sodi med strateško pomembne dejavnosti slovenskega gospodarstva ter ima zaradi močne vpetosti v domače nabavne vire enega… »

Svet v šoku: tajkun, ki živi z ženo in 30 ljubicami, razkril svojo najhujšo perverzijo (FOTO)

Slovenske novice 31.01.2023
Avstralski milijarder o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati ženske, da postanejo del njegovega harema. Travers Beynon (50) je avstralski milijarder in tobačni magnat, v svetu znan kot avstralski Hugh Hefner, je znova šokiral javnost. Candyman, kot ga… »

Moj lov na ginekologa ... in kaj sem se ob tem naučila

Necenzurirano 31.01.2023
Prejšnji torek me je za dobro jutro pozdravilo obvestilo ZZZS, da moja krasna ginekologinja ne dela več v ljubljanskem zdravstvenem domu in naj izberem drugega ginekologa. Izberem je v tem primeru precej neposrečen izraz, saj lahko v Ljubljani trikrat… »

Krka prevzema v Indiji?

Finance.si 31.01.2023
Prevzemni pogovori naj bi potekali počasi, saj je indijska družba v zadnjih treh mesecih izgubila več kot 35 odstotkov vrednosti… »

Samo še kleni Slovenci z Zdravljico lahko rešimo Evropsko unijo

Finance.si 31.01.2023
Štafeto evropskega čistunstva so prevzeli Irci – želijo nam zagabiti vino. Naj bo ta zapis tudi šala, lahko pa ga jemljete čisto resno. Gre za vino, pivo, žgane pijače, filozofijo »woke« in o tem, da si v EU v mnoštvu težav, ki jih imamo mi… »

Kršitev pri nadurah zdravnikov nihče ne preganja, ker so kršitve vsem v interesu?

Finance.si 31.01.2023
Napačne razlage odločbe ustavnega sodišča o delovnem času zdravnikov so sprožile vihar v kozarcu vode, dejanskih kršitev in izigravanja predpisov pa se že leta nihče resno ne loti… »

Sredi noči eksplodiralo v kuhinji

Slovenske novice 31.01.2023
Nihče ni bil poškodovan, je pa nastala materialna škoda. Sredi noči se je v naselju Gorjuše odvijala prava drama. Kot poročajo na spletni strani uprave za zaščito in reševanje, je ob 2.45 v naselju Gorjuše eksplodiralo v kuhinji stanovanjskega… »

Po razkritju drame na RTV Slovenija se je oglasil Igor Bergant

Slovenske novice 31.01.2023
Svoje o prepovedanih RTV-spotih sta povedali obe strani, tako Uroš Urbanija kot Igor E. Bergant. »To ni prepovedani napovednik za Planico 2023 na TV Slovenija, a zato ni bil posnet nič manj srčno. Hvala preštevilnim kolegicam in kolegom ter javnosti… »

Nekdanja voditeljica, danes poslanka: Nikoli se ne bom poročila

Slovenske novice 31.01.2023
Spregovorila o dolgoletnem odnosu z Boštjanom Mehom. Nekdanja televizijska voditeljica, nekdanja državna sekretarka v kabinetu predsednice vlade in sedanja poslanka Gibanja Svobode Tamara Vonta je na twitterju objavila, da sta s partnerjem Boštjanom… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem