Slovenija arhiv novic 07.02.2024

V javni razpravi predlog »strateških dokumentov za kulturo 21. stoletja«

Delo 07.02.2024
Temelji strateških ciljev nacionalnega programa za kulturo 2024–2031: kultura za povezano družbo, kultura kot javno dobro, kultura za trajnostno prihodnost. Ministrstvo za kulturo je predstavilo predlog resolucije novega nacionalnega programa za… »

Na Časniku Finance v oddelku trženja vsebin krepimo ekipo

Finance.si 07.02.2024
Z nami razišči poslovni svet! Postani naša nova zgodba o uspehu! Na Časniku Finance v oddelku trženja vsebin iščemo sodelavko ali sodelavca, ki bo s svojo strastjo do komunikacije in prodaje postal/a ključni člen našega tima. Delovno mesto… »

Odstopili vsi tajniki upravnih enot v volilnih komisijah Ljubljane

Delo 07.02.2024
Pred evropskimi volitvami se v Ljubljani zapleta pri sodelovanju uradnikov upravnih enot v volilnih komisijah. Pred evropskimi volitvami se v Ljubljani zapleta pri uradnikih upravnih enot v volilnih komisijah, ki sodelujejo kot tajniki in njihovi… »

Princ William se je vrnil k opravljanju dolžnosti, princ Harry pa se je srečal s kraljem

Dnevnik 07.02.2024
Britanski princ William se po operaciji žene Catherine vrača k opravljanju dolžnosti. Na slovesnosti na gradu Windsor je podelil državna priznanja in se pozneje udeležil gala je vrnilvečerje, na kateri bodo zbirali denar za dober namen. Kralj je… »

Vidi Znoj vlada podaljšala vedejevstvo na čelu Uprave za varno hrano

Dnevnik 07.02.2024
Da bi Znoj še naprej začasno vodila upravo, je vladi predlagala ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Mateja Čalušić. Najverjetneje je to nagrada, ker je bila Vida Znoj milostna do Golobove ljubljenke Danuše Štiglic, ki je zaradi… »

Gigi D'Agostino po hudi bolezni napovedal nov glasbeni začetek

RTV Slovenija 07.02.2024
Italijanski didžej in producent Gigi D'Agostino je po hudi bolezni napovedal nov glasbeni začetek. Spomladi bo izdal dva nova singla, poleti pa bo znova nastopal. Njegov največji nastop po bolezni pred milijonskim občinstvom pa bo že ta petek na… »

Pridite v Prešernov Kranj na Prešernov smenj

Gorenjski utrip 07.02.2024
Prešernov smenj v Kranju je med najbolj prepoznavnimi prireditvami ob slovenskem kulturnem prazniku. Kranj se bo tradicionalno, že enaindvajsetič, prelevil v prizorišče pestrega kulturnega in umetniškega programa ter raznoliko sejemsko ponudbo in… »

Fidesa na neformalni sestanek pred nadaljevanjem stebrnih pogajanj s premierjem ni bilo

RTV Slovenija 07.02.2024
Predsednik vlade Robert Golob je na neformalni sestanek pred nadaljevanjem stebrnih pogajanj povabil predstavnike največjih sindikatov v zdravstvu, da bi se seznanili z razmerami. Srečanja sta se udeležili generalna sekretarka Sindikata zdravstva in… »

Osvežena corsa v Sloveniji je cenejša in bolj električna

Finance.si 07.02.2024
Bencinski motorji bodo lahko delovali po principu blagih hibridov, električni motor pa v dveh konfiguracijah. Za električne izvedbe prihajajo nove in precej nižje cene.… »

ZA IZKLJUČITEV IZRAELA IZ EVROVIZIJE TUDI MATJAŽ NEMEC: Kaj pa vi, se strinjate s tem? (ANKETA)

Regional 07.02.2024
Petindvajset evropskih poslancev je podpisalo pobudo, ki Evropsko radiofuzno zvezo (EBU) poziva k preklicu odločitve glede nastopa Izraela na tekmovanju za pesem Evrovizije 2024. Kot so zapisali, od EBU pričakujejo isto držo, kot jo je zavzela, ko je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem