Slovenija arhiv novic 07.02.2024

Izredna seja o boju proti korupciji: Mahnič vladi očita, da skrbi "za svoje denarnice"

RTV Slovenija 07.02.2024
Zahteva za sklic izredne seje DZ-ja na temo boja proti korupciji je uvod v vse naslednje korake, ki jih bo SDS vodil v naslednjih tednih in mesecih v boju proti korupciji na državni ravni, je na novinarski konferenci dejal poslanec SDS-a Žan Mahnič. V… »

V izraelskih napadih na sirsko mesto Homs ubitih več ljudi

RTV Slovenija 07.02.2024
V izraelskih napadih na Homs v Siriji je bilo ubitih pet ljudi, od tega trije civilisti, je sporočil Sirski observatorij za človekove pravice. Napad v osrednjem delu države je potrdilo tudi sirsko obrambno ministrstvo, ki pa ne navaja števila mrtvih… »

Globalna nestabilnost povzroča zlato mrzlico

Finance.si 07.02.2024
V sodobni zgodovini svet še nikoli ni bil videti tako nestabilen. Vojna med Rusijo in Ukrajino, ostre napetosti med ZDA in Kitajsko glede številnih vprašanj, protesti v več evropskih državah, vključno s Francijo, Belgijo, Nemčijo in Združenim… »

V SLOVENIJI PTIČJA GRIPA TUDI MED LABODI: Kakšno pa je stanje v slovenski Istri? (FOTO)

Regional 07.02.2024
Pri labodih grbcih se je spet pojavila ptičja gripa. Čeprav v slovenski istri še niso opazili nobenega bolnega laboda, pa se lahko bolezen pojavi kjerkoli. Nacionalni veterinarski inštitut je zato sprehajalce pozval, naj se izogibajo vodnim… »

Domžalčani znova v domačih rokah

Delo 07.02.2024
Upravni košarkarskega kluba Kansai Helios Domžale je potrdil novega predsednika. Petar Orbanić namesto Güntherja Veska. Upravni odbor košarkarskega kluba Kansai Helios Domžale je na sinočnji seji soglasno potrdil novega predsednika Petra Orbaniča… »

Hud udarec albanski mafiji, poglejte njihov način delovanja

Zurnal24 07.02.2024
Racije obrodile sadove, v priporu vč deset članov tolpe. Albanska, italijanska, nemška, španska in britanska policija je ob podpori Europola in Eurojusta v ponedeljek in včeraj izvedla več racij proti pretežno albanski mamilarski tolpi. Skupno so… »

Cedevita Olimpija v Parizu neslavno klonila za 53 točk

RTV Slovenija 07.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v Parizu sklenili letošnje nastope v Evropskem pokalu. V zadnjem, 18. krogu so pri vodilni ekipi skupine A Parisu doživeli pravcati polom, saj so izgubili za 53 točk, s 119:66. Parižani so na 18 tekmah doživeli samo… »

VILA TÜRKOVIH NA PARECAGU NIČ VEČ ČRNA GRADNJA: Legalizirana je kot objekt daljšega obstoja

Regional 07.02.2024
Prestižna vila z bazenom družine Vitoslava Türka na Parecagu ni več črna gradnja, ampak je legalizirana kot objekt daljšega obstoja, je sinoči poročala Televizija Slovenija. To je omogočil novi gradbeni zakon, ki se je začel uporabljati 1… »

Uefa potrdila delitev sredstev za evropska klubska tekmovanja

Dnevnik 07.02.2024
Evropska nogometna zveza Uefa je na zasedanju izvršnega odbora v Parizu potrdila delitev sredstev med udeležence evropskih klubskih tekmovanj. Pri Uefi si do leta 2027 obetajo 4,4 milijarde letnih prihodkov, klubi prenovljene 36-članske lige prvakov… »

V Ljubljani na milijonski svatbi "da" rekla mladoletna nevesta

Zurnal24 07.02.2024
Limuzina, znani glasbeni gostje, frčanje bankovcev, za darilo pa ogromna hiša, zlata kocka, Rolex ... Srbski voditelj Uroš Božić je s posnetki razkošnih romskih porok na Tik Toku prava senzacija, njegovi posnetki imajo vedno večmilijonske oglede… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem