Arhiv novic 08.02.2024

Delamo na toplem, plačani smo, nismo ovirani ali cenzurirani

Delo 08.02.2024
Ustvarjalci so ob Prešernovem dnevu strnili misli o domači umetnosti. Ministrica za kulturo v poslanici poudarja, da je kultura steber družbene pravičnosti. Pred Prešernovim dnevom, slovenskim kulturnim praznikom, je uredništvo za kulturo zbralo… »

Noro, koliko denarja sta ženski izsilili od poročenih moških

Zurnal24 08.02.2024
Izsilili ogromne vsote denarja. Moški so plačevali, da ženski ne bi delili pogovorov in fotografij njihovim soprogam. Finančni policiji je v Italiji uspelo izslediti identiteto dveh žensk, ki sta stari 30 in 50 let in aktivni na Onlyfans ter Cam4 in… »

Porzingis z eno najboljših predstav po odhodu iz Dallasa, Curry neprepoznaven

Zurnal24 08.02.2024
Vodilni Boston po zaslugi Porzingisa do nove zmage, Cleveland skočil na drugo mesto vzhoda. Golden State Warriors so prvič po novembru v košarkarski ligi NBA zmagali na dveh zaporednih gostovanjih. Andrew Wiggins je z 21 točkami in desetimi skoki… »

Lara Volavšek: »Menim, da lahko posežemo še po boljši uvrstitvi«

Domžalec 08.02.2024
Člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex še manj kot mesec dni loči do nadaljevanja Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Rumenosrčne bodo v 14. krogu državnega prvenstva gostje Gažona. Radomljanke bodo do gostovanja na koprski Bonifiki opravile še lepo… »

#recept Odlična juha z rdečo lečo in zelenjavo

Dnevnik 08.02.2024
Ta preprosta, a neverjetno odlična juha z rdečo lečo in nekaj osnovne zelenjave je popoln obrok v hladnejših dneh. No, pravzaprav tekne čez vse leto. Za pripravo poleg rdeče leče potrebujete še čebulo, česen, korenje in zeleno ter nekaj… »

Slovenske maserke: »K nam prihajajo pohotni tipi, ki razkazujejo penise«

Necenzurirano 08.02.2024
»Če želiš, me lahko zmasiraš tudi tam spodaj«, »Kaj, če se mi med masažo dvigne?«, »Kako oblečena me boš trenirala? Imaš lahko oblečenega kaj bolj oprijetega?«, »Predlagam, da sva oba samo v spodnjem perilu, lahko sva tudi naga, bo stik… »

Horoskop za četrtek, 8. februarja

Necenzurirano 08.02.2024
Sonce je v vodnarju, Luna je v kozorogu. OVEN – Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vi ne znate narediti prave poteze, da bi razmere izboljšali. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro. BIK – Dan se bo razvijal čudovito, zato ohranite… »

Athletic prvi, ki je po več kot letu dni osvojil Metropolitano

Delo 08.02.2024
Nogometaši Atletica so prvič po sedmih letih zaigrali v polfinalu španskega pokala in prvo tekmo dvoboja z Athleticom iz Bilbaa izgubili z 0:1. Madridski Atletico je na svojem Metropolitanu nepremagljiv, nazadnje so izgubili proti Barceloni januarja… »

V Hiši kranjske čebele predstavili pesmarico Glasbene čebelice

Domžalec 08.02.2024
Navajeni smo, da predsedniki marsikaj obljubijo, a do realizacije vseh obljub zelo težko pride. So pa tudi svetle izjeme, med katere zagotovo spada Boštjan Noč, predsednik Čebelarske zveze Slovenije, ki je v preteklem letu obljubil, da bo Čebelarska… »

New York Rangers po zmagi že na drugem mestu vzhoda

Delo 08.02.2024
Hokejisti New York Rangers so premagali Tampo Bay s 3:1 in se zavihteli na drugo mesto vzhodne konference. Hokejisti New York Rangers so ponoči z zmago s 3:1 proti Tampa Bay Lightning vsaj začasno skočili na drugo mesto vzhodne konference v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem