Arhiv novic 10.02.2024

SDH prodaja del parkirne hiše Metelkova

Dnevnik 10.02.2024
Slovenski državni holding prodaja prvo etažo parkirne hiše Metelkova v Kotnikovi ulici v Ljubljani. Izhodiščna cena je nekaj več kot 3,5 milijona evrov, k čemur bo treba prišteti še davek. Kakšen je prihodek od teh parkirnih prostorov, je… »

#portret Peter Prevc, najboljši smučarski skakalec v zgodovini Slovenije

Dnevnik 10.02.2024
Ko je Peter Prevc v torek na novinarski konferenci s tresočim glasom napovedal, da bo 24. marca na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v Planici končal kariero profesionalnega športnika, odločitev ni močno odmevala le v… »

Šok terapija na vrhu vojske

Dnevnik 10.02.2024
Po dolgotrajnem ugibanju in vrsti neuradnih namigov je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski v četrtek objavil, da je zamenjal najvišjega predstavnika vojske Valerija Zalužnega. V javnosti in med vojaki zelo priljubljen general je v preteklih… »

Nepreslišano: Dominika Švarc Pipan, ministrica za pravosodje v odstopu

Dnevnik 10.02.2024
Matjaž Han je bil med prvimi, ki so želeli, da grem. Tudi po kanalih znotraj stranke sem to razumela. Še lepše za marsikoga pa bi bilo, če bi šli obe, jaz in Tanja Fajon. Če greva samo midve s Tanjo, bo to za marsikoga odličen epilog. Lahko me… »

Gorenjski ravnatelj v kopalnici skrivaj fotografiral hčerki nekdanje partnerice

Dnevnik 10.02.2024
Policija opravlja nadzor nad izvedbo hišne preiskave pri gorenjskem ravnatelju, ki je bil obsojen tudi zaradi nedovoljenega slikovnega snemanja. Skozi prezračevalno režo je na skrivaj fotografiral hčeri tedanje partnerice, ko sta se tuširali… »

Od včeraj pri nas ni več korupcije

Dnevnik 10.02.2024
Litijska 51 je že del zgodovine. Sinonim, simbol, mem ali pa generik za vse, kar je nevzdržnega v naši politiki. Malo po domače, malo po vezah, malo z mislijo na kakšen žep, malo kazanja na druge s prstom in ves čas s prisotnim sumom o korupciji, o… »

Sinergija med SD in GS

Dnevnik 10.02.2024
Socialni demokrati (SD) po odstopu svojega glavnega tajnika Klemna Žiberta iščejo človeka, ki bi ga lahko zamenjal. Primernega kandidata (še) nimajo, stiska pa je velika, saj stranka ne more obstati. Mi imamo predlog: potem ko je predsednik vlade… »

Ni vsega kriva

Dnevnik 10.02.2024
Pozdravljam odstop ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, saj menim, da je škoda, da je svojo kariero v preteklih letih naivno posvetila sedaj že nekaj časa zasramovanemu položaju ministrice za pravosodje, zasramovanemu prav s strani stranke… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem