Arhiv novic 22.04.2024

Pri nas se dogaja!

Domžalec pred 27 dnevi
V sredo, 17. aprila 2024, je Dom upokojencev Domžale gostil posebnega obiskovalca – patra Karla Gržana. S svojim prisrčnim nastopom je polepšal dan stanovalcem, ki so ga toplo pozdravili, z zanimanjem pa so mu prisluhnili tudi drugi obiskovalci. S… »

Pomladni pozdrav Srednje šole Domžale v MGC Bistrica

Domžalec pred 27 dnevi
Decembra so dijakinje, dijaki, profesorice in profesorji Srednje šole Domžale v Medgeneracijskem centru Bistrica pričarali stanovalcem in oskrbovancem praznično prednovoletno vzdušje. Tokrat so v MGC Bistrica prinesli pomlad, letni čas cvetenja in… »

Neurja na jugu Kitajske zahtevala smrtne žrtve

Dnevnik pred 27 dnevi
Po neurjih, ki so v zadnjih dneh zajela jug Kitajske, so umrli štirje ljudje, še deset jih pogrešajo, so danes poročali državni mediji. Več kot sto tisoč ljudi so medtem zaradi hudih nalivov evakuirali. Provinco Guangdong na jugu Kitajske je v… »

Po porazu na el clásicu še en šok za Barcelono

Zurnal24 pred 27 dnevi
Barcelonin De Jong zaradi poškodbe izpušča konec sezone. Frenkie de Jong naj bi po poročanju španskih medijev izpustil preostanek sezone v dresu Barcelone, saj so Katalonci potrdili, da si je nizozemski vezist v španskem prvenstvu v nedeljo na el… »

V ZADEVI MARINA SPREGOVORIL KRIMINALIST: Prikazal tabele z imeni prisotnih v lokalu - rekorderka ženska, ki je bila tam 777…

Regional pred 27 dnevi
Na sojenju zaradi domnevnega izkoriščanja prostitucije v klubu Marina tudi na 71. naroku glavne obravnave niso dokončali dokaznega postopka. Potem ko so danes zaslišali kriminalista, ki je obdelal podatke z zaseženih elektronskih naprav, je senat… »

Pridobili pravice, ne pa tudi ljudi, ki bi jih izvajali

Delo pred 27 dnevi
Novi steber socialnega varstva naj bi zagotovil ustrezna finančna sredstva, kadra pa je že zdaj premalo. V nadaljevanju preberite: Danes je v storitev pomoči na domu, po podatkih Skupnosti centrov za socialno delo (SCSD), vključenih 13.140 ljudi, ki… »

Donald Trump v velikih težavah

Zurnal24 pred 27 dnevi
Trump je ob prihodu na sodišče novinarjem dejal, da gre za "zelo žalosten dan za Ameriko", proces pa je ponovno označil za lov na čarovnice. Trump je prvi bivši predsednik ZDA, ki se sooča s kazenskim pregonom. Za to med drugim krivi tudi… »

Svetovni dan zemlje: če bi vsi na svetu živeli kot Slovenci, bi morala biti zemlja 3,4 krat večja

Dnevnik pred 27 dnevi
Ob svetovnem dnevu Zemlje smo lahko med drugim ponovno slišali, da živimo preko naših zmožnosti. Do 25. aprila bomo namreč v Sloveniji porabili vse vire in ekosistemske storitve, ki jih lahko Zemlja obnovi v enem letu Ob svetovnem dnevu Zemlje so… »

Osem medalj za Judo klub Ippon Kamnik na Pokalu Bežigrada

Domžalec pred 27 dnevi
Sobota, 20. april 2024, je bila športno zaznamovana, saj se je na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada, ki je bilo letos določeno kot »A tekmovanje« (zaradi množičnosti je klasificirano kot težje tekmovanje), zbralo kar 542 tekmovalk in… »

Ob štiridesetletnici so Nieti razprodali Križanke

Delo pred 27 dnevi
Koncertu, ki bo 24. maja, bo sledila turneja s 40-imi koncerti, dokumentarni film in knjiga. Nieti se ob 40-letnici svojega prvega koncerta, vračajo v ljubljanske Križanke, kjer so zablesteli na Novem rocku 84. Okroglo obletnico svojega delovanja na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem