Arhiv novic 22.04.2024

REFERENDUM O OBVEZNEM TESTIRANJU FUNKCIONARJEV NA MAMILA: Bo šlo v tretje? (ANKETA)

Regional pred 27 dnevi
Parlamentarni odbor za zdravstvo bo na današnji seji obravnaval predlog za razpis posvetovalnega referenduma o ureditvi obveznega testiranja funkcionarjev na prepovedane droge, ki ga je vložila SDS. V koaliciji takšnemu predlogu nasprotujejo in… »

Nova Scanijina delavnica v Kranju bo letno delala vsaj 330 servisnih ur

Finance.si pred 27 dnevi
Nova servisna delavnica bo odprta le med tednom do 16. ure. Omogoča sočasno vzdrževanje šestih tovornih vozil, predstavniki Scanie pa ne izključujejo možnosti širitve.… »

Fehtarji s prvo avtorsko pesmijo Zan'ga dej!

Gorenjski glas pred 27 dnevi
Skupina Fehtarji je te dni predstavila prvo avtorsko pesem »Zan'ga dej!«. »Namenjena je vsem našim prijateljem, ki včasih pred hudo uro pobegnejo v vaško oštarijo,« so zapisali Fehtarji. Pesem napoveduje njihov nov istoimenski album, ki naj bi… »

Tako bodo videti planinski bivaki iz odvrženih pločevink

Finance.si pred 27 dnevi
Pivovarna Laško Union, SloPak, Talum, Impol in Kov so se povezali v akciji zbiranja pločevink in njihovega recikliranja v bivake… »

SIJ Slovenijo postavlja na zemljevid zelenega jeklarstva

Finance.si pred 27 dnevi
Med redkimi jeklarskimi skupinami s certifikatom ResponsibleSteel Skupina SIJ je postala ena od 13 jeklarskih skupin na svetu, ki se ponašajo s certifikatom Responsible Steel. Ta temelji na 12 načelih, ki vključujejo vrsto meril in zahtev, v… »

V Luki Koper so privezali prvo ladjo na utekočinjen zemeljski plin

Finance.si pred 27 dnevi
V Luki Koper nagrajujejo čistejše ladje s shemo Environmental Ship Index; ladjam z manjšimi izpusti zaračunajo nižje pristaniške pristojbine… »

Koliko je pametna naša industrija in kako bo še pametnejša?

Finance.si pred 27 dnevi
21. maja bo v Kongresnem centru Celje potekala 1. konferenca Pametna industrija. Vabimo vas, da izkoristite omejeno možnost predprijave s 25-odstotnim popustom. V ospredje konference bomo postavili možnosti uporabe umetne inteligence pri povečevanju… »

Primerjava: v kateri banki imajo najvišje plače

Finance.si pred 28 dnevi
Lani se je povprečna bruto plača v bančništvu zvišala za slabo desetino, v nekaterih bankah pa je bila višja tudi za več kot 20 odstotkov. Med bankami so lani najvišjo povprečno bruto plačo imeli v SID banki… »

Novi VW Tiguan – SUV, ki ste si ga vedno želeli

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Novega Volkswagen Tiguana ne bo težko prepoznati. S svojo markantno podobo deluje zelo suvereno, kar boste opazili že, ko vam bo prvič prekrižal pot. Zasnova z novo, zaprto mrežo hladilnika in velikimi prednjimi odprtinami za zajemanje zraka poudarja… »

Evropske spodbude za mala in srednja podjetja: kje so priložnosti

Finance.si pred 28 dnevi
Pobrskali smo med evropskimi razpisi, ki bi utegnili biti zanimivi tudi za slovenske podjetnike, ki iščejo denarno podporo za svoje projekte.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem