Arhiv novic 23.04.2024

Vseslovensko petje s srci odmevalo v MGC Bistrica Domžale

Domžalec pred 26 dnevi
Dogodek »Vseslovensko petje s srci« poteka na dan Zelenega Jurija, ko po tradiciji zavetnik Zeleni Jurij prinaša v naše domove zeleno vejico za dobro letino. S petjem prikličemo zdravje in obilje v naše domove. Vseslovensko petje s srci je… »

Ob rojstnem dnevu princa Louisa v javnost prva fotografija iz Kensingtonske palače po škandalu

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Ob šestem rojstnem dnevu britanskega princa Louisa je Kensingtonska palača, sedež valižanskega princa Williama in princese Catherine, v javnost poslala prvo fotografijo po škandalu s prirejeno fotografijo ob materinskem dnevu. Louis, tretji otrok… »

Jaz sem – Benetke–Kjoto–Benetke: Novi projekt Bojana Breclja

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Fotografa Bojana Breclja od nekaj zanimajo teme, povezane z okoljem, trajnostnim razvojem in spremembami v družbi, predvsem zaradi iskanja mogočih rešitev. Tokrat predstavlja projekt Jaz sem – Benetke–Kjoto–Benetke. Projekt, ki ga je danes ob… »

Akos kot nacionalni koordinator digitalnih storitev ne bo odstranjeval spletnih vsebin

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Akos, ki je prevzel naloge nacionalnega koordinatorja digitalnih storitev, ne bo postal spletni cenzor, saj ne bo odstranjeval spletnih vsebin, temveč bo med drugim nadzorni organ za slovenske ponudnike digitalnih storitev. DZ je konec marca sprejel… »

Tudi založniki pozivajo ministrstvo za kulturo, naj JAK-u zagotovi dodatna sredstva

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Pobudam več združenj, naj se Javni agenciji za knjigo zagotove dodatna sredstva, se pridružuje Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev. Hkrati pozivajo svet in direktorico JAK-a k preveritvi načina izbora izvajalcev programov, povezanih s… »

Domovinsko gibanje se želi pogajati s HDZ-jem in SDP-jem. Plenković nosilec evropske liste HDZ-ja.

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Domovinsko gibanje, ki ima v pogajanjih za sestavo nove hrvaške vlade odločilno vlogo, je dejalo, da so odprti za pogovore z vsemi strankami, ne le s HDZ-jem. HDZ pa je presenetil z listo za evropske volitve, saj je njen nosilec kar premier Plenković… »

Mladi siti praznih obljub: Nimamo kam!

Dnevnik pred 26 dnevi
Mladinski svet Slovenije po skoraj dveh letih čakanja na začetek reševanja nevzdržne stanovanjske problematike opozarja, da imajo praznih obljub vlade dovolj. Zahtevajo konkretne ukrepe, od sistemskega financiranja in interventne gradnje neprofitnih… »

Zunaj je hladno, nihče pa ne ve, kje je 6-letni avtistični deček

Necenzurirano pred 26 dnevi
Od ponedeljka zvečer je v vasi Elm na severu Nemčije obsedno stanje. Skoraj vsi iščejo 6-letnega Ariana. Kako je mogoče, da je deček izginil kot kafra, se sprašuje njegov oče. Okoli 19.30 je bil Arian še v hiši, igral se je v svoji sobi, starša… »

Pri Bori nezadovoljni: To je boleč udarec

Zurnal24 pred 26 dnevi
Nizozemcu so naknadno odvzeli etapno zmago. Tretja etapa dirke po Turčiji je postregla s precejšnjim zapletom. V ciljnem sprintu glavnine je namreč kot prvi ciljno črto prečkal kolesar moštva Bora-hansgrohe Danny van Poppel. Ta je po etapi tudi… »

Polna luna bo v škorpijonu

Necenzurirano pred 26 dnevi
Aprilska polna luna nastopi v sredo, 24. aprila, 11 minut pred drugo uro zjutraj. Dopolni se v škorpijon, ki je za Luno eno najzahtevnejših znamenj. V tradicionalni astrologiji namreč pravijo, da Luna v škorpijonu ne more izraziti polnosti svoje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem