Arhiv novic 23.04.2024

Nad Slovenijo nov pas padavin, ponekod pričakujejo več kot četrt metra snega

Delo pred 26 dnevi
Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 8… »

Mladinski svet: Brezupno čakanje mladih na izpolnitev predvolilnih obljub

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Dovolj imamo čakanja na izpolnitev predvolilnih obljub o gradnji novih stanovanj, vladi sporoča Mladinski svet. SD, Levica in predsednik vlade so napovedovali več deset tisoč javnih oziroma neprofitnih stanovanj, so spomnili predstavniki mladih. Po… »

Udarec za tekmico Slovenije na EP

Zurnal24 pred 26 dnevi
Gudelj vprašljiv za evropsko prvenstvo. Srbski nogometni reprezentant Nemanja Gudelj se je poškodoval na ponedeljkovi tekmi španskega prvenstva med njegovo Sevillo in Mallorco. Kot so sporočili iz kluba, je pri Srbu nastradal meniskus desnega kolena… »

Uspehi ruske vojske na vzhodu Ukrajine. Kijev ukinja konzularne storitve za zdomce.

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Ruska vojska je po trditvah iz Moskve na vzhodu Ukrajine osvojila vas Očeretine blizu Avdijivke in v desetih dneh napredovala za pet kilometrov. Obrambni minister Sergej Šojgu pa je napovedal okrepljene napade na skladišča zahodnega orožja v… »

Pravne pripombe upočasnile sprejetje zakona o bančnih razlaščencih

Delo pred 26 dnevi
Roki za vložitev tožb bi lahko potekli še pred poplačilom po poravnalni shemi. V nadaljevanju preberite: Pospeška pri sprejemanju predloga zakona o sodnem varstvu razlaščenih vlagateljev bank, na katerega ti čakajo že skoraj osem let, kot kaže… »

Iščejo novega najemnika, pravni zaplet je pokopal projekt, zato Miha Šalehar končuje to zgodbo

Necenzurirano pred 26 dnevi
Po formalnopravnem zapletu in tožbah glede upravljanja gorskokolesarskega parka na ozemlju AS Logje - Robidišče je svoj čas oblegan trail center še vedno zaprt. Agrarna skupnost bo iskala najemnika ali upravljavca. Miha Šalehar, ki je z ekipo park… »

Na hibridno vojno smo v Evropi slabo pripravljeni

Delo pred 26 dnevi
Že zdavnaj nismo več v obdobju miru. Če stavek nekoliko predrugačimo, smo torej že v vojni. V nadaljevanju preberite: V Nemčiji se je v tedni dni zvrstila serija aretacij ljudi, ki so vohunili za Rusijo in Kitajsko, pri čemer v enem primeru afera… »

Razigrani Edmonton na uvodni tekmi nadigral Kralje

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Tretjo pomlad zapored se Edmonton in Los Angeles merita v uvodnem krogu končnice za Stanleyjev pokal in na uvodni tekmi so Oilersi potrdili vlogo velikih favoritov. McDavid in druščina je nadigrala Kopitarjeve Kralje s 7:4, pri čemer so vodili 4:0 in… »

Film tedna: Naj se ples začne

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Komična drama in film ceste. In tango. Veliko tanga. Ples kot ozadje in motor treh glavnih junakov, ki iščejo skrivnost. Carlos je Argentinec, ki živi v Španiji, in nekdanji plesalec tanga. Nekega dne prejme klic svojega mladostnega prijatelja… »

NAŠI NADALJUJEJO OBETAVNO: Vodišek ostaja na drugem mestu

Regional pred 26 dnevi
Toni Vodišek tudi po tretjem regatnem dnevu v francoskem Hyresu ostaja na drugem mestu razvrstitve formule kite. Danes je v posameznih plovih dvakrat zmagal, enkrat zasedel 12. mesto, enkrat pa ostal brez uvrstitve. Dekleta razreda formula kite so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem