Arhiv novic 23.04.2024

Bevo z Juicy Marbles načrtuje trikratnik rasti prihodkov

Finance.si pred 27 dnevi
Povečano povpraševanje po beljakovinski hrani in tudi neučinkovitost prehranske industrije gredo v prid domžalskemu specialistu za vegansko alternativo mesu. »Če nisi sposoben kot startup prva leta za večkratnik povečevati prihodkov, potem že… »

Govekar 13. na prologu Dirke po Romandiji, Tratnik 29.

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Nizozemec Maikel Zijlaard (Tudor Pro Cycling Team) je zmagal na prologu kolesarske Dirke po Romandiji, ki šteje za Svetovno serijo. Na 2,28 km dolgi preizkušnji v mestu Payerne je bil sekundo hitrejši od Avstralca Camerona Scotta (Bahrain Victorious)… »

Izberite pravega borznega posrednika

Finance.si pred 27 dnevi
Delnice predstavljajo enega izmed naložbenih razredov, ki je med Slovenci vse bolj priljubljen. Pred nakupom prve delnice morajo vlagatelji odpreti trgovalni račun pri izbranem borznem posredniku. Na voljo je več domačih borznih posrednikov ter tudi… »

“Evropska komisija državam članicam ne sme kratiti pravice do suverenosti!”

Goriški portal pred 27 dnevi
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. “Nikoli si nisem mislil, da bom moral ob koncu mojega tretjega mandata v Evropskem parlamentu pokritizirati Evropsko komisijo in izraziti zaskrbljenost, da se Evropska… »

Marijana Brecelj: 'Včasih sem hodila po robu'

Necenzurirano pred 27 dnevi
Dobili sva se po vaji za krstno uprizoritev igre Matjaža Zupančiča v Mali Drami Te igre bo konec, ki je tudi zadnja predstava na tem odru pred prenovo. Izjemna igralka Marijana Brecelj, ki v predstavi nastopa kot gostja, me je peljala v garderobo, na… »

Gaza se seli na ameriške univerze

Delo pred 27 dnevi
Vse pogostejša policijska posredovanja zaradi ogroženosti judovskih študentov. Policija je na newyorški univerzi NYU zaradi demonstracij proti vojni v Gazi aretirala več kot sto protestnikov, na Columbii na zgornjem Manhattnu so uvedli virtualno… »

V Sloveniji vplačan jackpot v vrednosti 60 milijonov evrov

RTV Slovenija pred 27 dnevi
"Nekomu v Sloveniji so se uresničile sanje. Na loterija.si je bil vplačan jackpot v višini 60 milijonov evrov," so zapisali na Loteriji Slovenije. Najvišji dobitek sta sicer zadela dva, še srečnež iz Nemčije. Po dvanajstih krogih brez glavne… »

Arsenal s "petardo" napolnil mrežo Chelseaja; boleč poraz Liverpoola

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Nogometaši Arsenala so po bolečem domačem porazu proti Aston Villi in izpadu v četrtfinalu Lige prvakov proti Bayernu na preloženi tekmi Premier lige s 5:0 odpravili mestnega tekmeca Chelsea ter so še naprej na prvem mestu na lestvici. Uspeh… »

Načrtovane spremembe prometnega režima v občini Domžale

Domžalec pred 27 dnevi
Z Občine Domžale sporočajo začasne spremembe v prometnem režimu na območju ceste Dob – Gorjuša, ceste Pod hribom in centra Domžal v času Promajske budnice. Dob – Gorjuša – most preko vodotoka Rača Med 22. aprilom in 30. junijem 2024 bo… »

Bevo z Jucy Marbles načrtuje trikratnik rasti prihodkov

Finance.si pred 27 dnevi
Povečano povpraševanje po beljakovinski hrani in tudi neučinkovitost prehranske industrije gredo v prid domžalskemu specialistu za vegansko alternativo mesu. »Če nisi sposoben kot startup prva leta za večkratnik povečevati prihodkov, potem že… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem