Arhiv novic 23.04.2024

Velike napake v postopku: Se bo Dankin morilec izmuznil kazni?

Zurnal24 pred 26 dnevi
Smrt brata enega od osumljencev za smrt deklice bi lahko celotno preiskavo potisnila v slepo ulico, ocenjuje znani srbski odvetnik Borivoje Borović. Borivoje Borović, eden najbolj znanih srbskih odvetnikov je za Nova.rs izrazil bojazen, da bo zaradi… »

Po prepovedi mobilnikov na osnovni šoli manj napetosti, konfliktov in nasilja

Necenzurirano pred 26 dnevi
Na Osnovni šoli Juršinci so uveljavili prepoved uporabe mobilnih telefonov. Po oceni ravnatelja Mateja Sužnika so se odločili pravilno. Z nenadzorovano uporabo mobilnikov in drugih elektronskih naprav otroci ničesar ne pridobijo, kvečjemu jim to… »

Video: Kadirova spet položili na smrtno posteljo, on pa je "odšel" v fitnes

Necenzurirano pred 26 dnevi
Proukrajinski mediji ne zamudijo priložnosti, da bi ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu in njegovemu vazalu v Čečeniji Ramzanu Kadirovu pripisali smrtonosno bolezen in le še nekaj mesecev življenja. Septembra lani so pisali, da je Ramzan Kadirov… »

Melamin se je po hudi nesreči in uničenju proizvodnje izkopal iz rdečih številk

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Melamin je do konca lanskega leta obnovil okoli 70 odstotkov proizvodnih zmogljivosti. Lani je ustvaril 45,4 milijona evrov prihodkov od prodaje. Čisti dobiček je znašal 1,1 milijona evrov, medtem ko so bili leto prej še v rdečih številkah. Maja… »

Bodite pripravljeni na spomladanski JUPOL Malaton

Domžalec pred 26 dnevi
V družbi JUB smo tudi za letošnjo pomlad pripravili tradicionalno akcijo za naše zveste uporabnike, ki tokrat nosi pomenljivo ime – JUPOL Malaton. Ker pleskanje ni povsem enostavno opravilo in zahteva našo fizično pripravljenost, bo spomladanska… »

Zapisi iz močvirja: Espe popoldne

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Zadnje dni nas je pretresla novica, da ima eden najvidnejših in najvišjih sodnikov v državi – espe! Predsednica parlamenta, tudi sama sodnica, a brez espeja, se je tako razhudila, da je zahtevala, da sodnik odstopi. O nezdružljivosti sodniške… »

Na Festivalu neodvisnega filma so nagradili Borbike

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Glavno nagrado 24. Festivala neodvisnega filma je prejela režiserka Nika Jurman za animirani film Borbike, posebne omembe pa so šle igranima filmoma Barcelona Žige Kukoviča in WC kaseta Perice Rajčića ter dokumentarnemu filmu Laster Davida Lužarja… »

GLOBA 250 EVROV: "Dovolj je en krog po Piranu, pa boste videli, zakaj smo sprejeli ta ukrep" (VIDEO)

Regional pred 26 dnevi
Poročali smo že o predlaganih spremembah k Odloku o čiščenju in urejanju ter posebni rabi javnih površin v piranski občini, saj so se zaradi povečanega števila obiskovalcev povečale tudi kršitve. "Gre se za dve točki v že obstoječem odloku… »

Komisar ZN-a zgrožen nad poročili o množičnih grobiščih pod največjima bolnišnicama v Gazi

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Visoki komisar ZN-a za človekove pravice Volker Türk je dejal, da je zgrožen nad uničenjem bolnišnic Naser in Šifa v Gazi ter nad poročili o množičnih grobiščih pod njima. Izraelski napadi se medtem z nezmanjšano silovitostjo nadaljujejo tudi… »

OZS: Pravilnik o ročnem premeščanju bremen bo prinesel težave malim podjetjem

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenija poziva k spremembam pravilnika o ročnem premeščanju bremen še pred njegovo uveljavitvijo. Mejne vrednosti so postavljene preostro, številna podjetja pa mu ne bodo mogla slediti, menijo v zbornici. Predsednik… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem