Arhiv novic 10.05.2024

Spodbude za zaposlovanje

Gorenjski glas 10.05.2024
Za delodajalce je znova na voljo od 450 do 720 evrov za zaposlovanje brezposelnih v okviru pobude Zaposli.me. Število brezposelnih se je medtem v aprilu znova znižalo. Ljubljana – Brezposelnih je bilo aprila dobrih 45 tisoč oseb oziroma 3,5 odstotka… »

POZNATE PRAVILA VOŽNJE V NARAVNEM OKOLJU? Na maratonu MTB Slavnik bodo prisotni policisti

Regional 10.05.2024
V nedeljo, 12. maja, bo v Hrpeljah potekal Gorskokolesarski maraton MTB Slavnik. Ker je vožnja v naravnem okolju področje, s katerim se ukvarja tudi policija, bodo na dogodku preventivno prisotni policisti PP Kozina. Pred vaškim domom v Hrpeljah bodo… »

Atletski miting bo jutri v Kranju

Gorenjski glas 10.05.2024
Kranj – V šesti sezoni Mednarodne atletske lige Telekom Slovenije bo vseh pet mitingov serije mednarodne atletske zveze World Athletics Continental Tour – challenger. Vsi bodo prinašali dodatne točke za svetovno lestvico. Prvi miting bo jutri, 11… »

Fižol, v katerem so našli mrtvo podgano, naprodaj tudi v Sloveniji

Zurnal24 10.05.2024
Po umiku rjavega fižola s hrvaških polic so se za enak ukrep odločili tudi pri nas. Na Hrvaškem so pred dnevi s polic umaknili serijo konzerv rjavega fižola, potem ko je eden od potrošnikov v njej poleg fižola našel del mrtvega glodavca… »

NAD DEKANI TUDI LETOS ZASIJAL: Pa veste, zakaj krajani ohranjajo to tradicijo? (FOTO, VIDEO)

Regional 10.05.2024
Na Primorskem kar nekaj vzpetin nosi napis Tito, med drugim tudi na Golem vrhu nad Dekani, kjer se nahaja že desetletja. Gre za zgodovinski simbol, ime revolucionarja in voditelja, pod katerim je Primorska skupaj z ostalimi zavezniki premagala fašizem… »

Đoković je na dopustu preoblečen v ribiča zabaval otroke

Delo 10.05.2024
Srbski teniški zvezdnik zna poskrbeti za svojo priljubljenost in opozoriti nase, tudi ko mu na igriščih ne gre vse po načrtih. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, številka ena na teniški lestvici ATP, je letos odigral le tri turnirje, nazadnje… »

SEŽANSKI GASILCI REŠEVALI KOSMATINCA: Padel je v pet metrov globoko brezno

Regional 10.05.2024
Včeraj nekaj minut po 8.00 so morali sežanski poklicni gasilci reševati psa. Padel je v pet metrov globoko brezno. Prehod iz brezna je ovirala skala, zato so jo odstranili in z vrvno tehniko izvlekli psa, poroča Uprava za zaščito in reševanje… »

Glas ljudstva začenja terensko kampanjo za spodbujanje volilne udeležbe

Mladina 10.05.2024
Po njihovem mnenju je trenutno Evropa na razpotju, volitve pa bodo ključne za njeno prihodnost. V iniciativi bodo tudi tokrat pripravili javno predvolilno soočenje kandidatnih list. Iniciativa Glas ljudstva začenja terensko kampanjo za spodbujanje… »

V Bohinju ukinjajo brezplačne avtobusne prevoze

Dnevnik 10.05.2024
Občina Bohinj si že vrsto let prizadeva zmanjšati število vozil na območju Bohinjskega jezera. Leta 2018 so uvedli brezplačne avtobusne prevoze iz oddaljenih parkirišč, na zadnji seji občinskega sveta pa so sklenili, da prevozi ne bodo več… »

#foto #video Legendarna Tajči se je vrnila na stranski oder Evrovizije in po 34 letih spet navdušila

Dnevnik 10.05.2024
Po končanem prvem polfinalnem večeru Evrovizije, po katerem se je v finale uvrstila tudi Raiven z Veroniko, se je zabava za največje oboževalce festivala nadaljevala v Euro Clubu v Malmöju. Zabavali so jih nekdanji udeleženci Evrovizije, med… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem