Arhiv novic 10.05.2024

Loški Teden obrti in podjetništva tudi letos prinaša številne zanimive dogodke

Zurnal24 10.05.2024
Prihodnji teden bo v Škofji Loki in okolici v znamenju tradicionalnega Tedna obrti in podjetništva na Loškem. Letošnji Teden obrti in podjetništva na Loškem, ki ga že sedemnajsto leto zapored organizirata Razvojna agencija Sora in Območna… »

5.7 MILIJONA EVROV ZA RIBIŠTVO IN RAZVOJ PODEŽELJA: Prijavijo se lahko ustanove, podjetja in posamezniki, ki imajo sedež v…

Regional 10.05.2024
Za projekte s področij ribištva, razvoja podeželja in regionalnega razvoja v slovenski Istri imata akcijski skupini LASR Feral in LAS Zelena Istra na voljo 5,7 milijona evrov evropskih sredstev. LASR Feral je že objavila prvi razpis za sofinanciranje… »

Bodo stranke s plačanimi objavami dosegle volivce zunaj svojih mehurčkov?

Delo 10.05.2024
Politična uporaba družbenih omrežij ni brezmejna. Večina platform zahteva, da so politični oglasi označeni in da je tudi jasno razvidno, kdo jih je plačal. V nadaljevanju preberite: Začela se je volilna kampanja za evropske volitve, ki bodo tokrat… »

Grošelj, Kocman in Hercogu naj bi grozil udeleženec Poroke na prvi pogled

Zurnal24 10.05.2024
Meni, da so komentarji v oddaji Poroka na drugi pogled nespoštljivi. Voditeljica Špela Grošelj je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja dogajanje v oddaji Poroka na drugi pogled, sinoči razkrila, da jim eden izmed udeležencev… »

Putin želi na čelu obdržati učinkovitega tehnokrata, a kaj bo storil s prijateljem Šojgujem?

Necenzurirano 10.05.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je ta teden nastopil nov, že peti mandat na čelu Rusije. Pred sabo ima novih šest let vladanja, po torkovi prisegi pa so oči uprte predvsem v to, kako se utegne premešati njegova vlada. Ukrajinske oblasti najverjetneje… »

S to potezo je kralj Harryju v srce zaril še en nož

Zurnal24 10.05.2024
Prišel iz Amerike, a oče zanj ni imel časa. Harryja pa je verjetno razžalostila še ta Karlova poteza ... Princa Harryja je v domovini ta teden čakal prav poseben dogodek. Čez lužo je pripotoval samo zato, da bi se udeležil 10. obletnice iger za… »

Evrovizija 1974: prva zmaga Švedske in začetek vzpona kultne Abbe

Delo 10.05.2024
Na izboru v britanskem Brightonu je švedska skupina zanetila nacionalno naklonjenost do festivala. Jugoslavijo je tistega leta zastopala Korni grupa. Tik pred evrovizijskim finalom v švedskem Malmöju narašča pričakovanje, kateri izvajalec bo najbolj… »

New York je zajela še hokejska vročica

Delo 10.05.2024
Športni navdušenci v velikem jabolku imajo v zadnjih tednih veliko razlogov za veselje, hokejisti NY Rangers so le še zmago oddaljeni od konferenčnega finala. Hokejisti New York Rangers, najboljše moštvo rednega dela severnoameriške lige NHL, v… »

Za ta tri horoskopska znamenja se bo po maju spremenilo vse

Zurnal24 10.05.2024
Prihajajo dramatične spremembe. Za večino ljudi je pomlad najlepše obdobje in čas, ko vse cveti in je v zraku moč čutiti obilico pozitivne energije. Za ta tri horoskopska znamenja pa se obetajo dramatične spremembe, ki lahko pomembno vplivajo na… »

Panarin v podaljšku prinesel Rangersom vodstvo s 3:0

RTV Slovenija 10.05.2024
Carolina je znova nadigrala NY Rangerse. Razmerje strelov v okvir vrat je bilo 47:25, a že tretje zmage in vodstva s 3:0 so se veselili Newyorčani, ki jim je že v 2. minuti podaljška zmago s 3:2 prinesel Artemi Panarin. Dallas je izenačil tudi v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem