Arhiv novic 10.05.2024

Poglejte to norijo v Aleji!

Zurnal24 10.05.2024
Največji oboževalci so včeraj na Aleja Sky spoznali igralce serije Skrito v raju na POP TV, ki je navdušila gledalce vseh starosti. Na prvem "meet&greet" katere koli slovenske serije se je trlo ljudi, ki so se želeli z igralci rokovati, prejeti… »

DVA MILIJONA EVROV ZA ZAPORNIKE: Ministrstvo odobrilo sredstva za njihovo izobraževanje

Regional 10.05.2024
Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj je odobrilo evropska sredstva za projekt izvajanja izobraževanj za osebe na prestajanju zaporne kazni. S projektom, katerega vrednost znaša dva milijona evrov, bodo osebam na prestajanju zaporne kazni… »

Lepi Barron Trump že v službi očeta

Zurnal24 10.05.2024
Pri 18 letih je že dovolj star, da lahko podpre očeta. Barron Trump, sin Melanie Trump in Donalda Trumpa, je bil izbran za enega izmed delegatov na nacionalni konferenci republikanske stranke, ki bodo njegovega očeta uradno imenovali za kandidata na… »

Kek na 20. mestu, Stojković zadnji na seznamu

Delo 10.05.2024
Nogometna revija FourFourTwo je od najboljšega do najslabšega razvrstila selektorje, ki bodo opravljali delo na euru. Priljubljena nogometna revija FourFourTwo, ki z imenom posnema tradicionalno taktično postavitev na zelenici, je pred začetkom… »

Golobova odločitev vnaša nejevero in razočaranje

Delo 10.05.2024
V slovenski politiki in javnosti že desetletje gledamo trk doktrin idealističnega in realpolitičnega pogleda na obstoj Palestine in njeno priznanje. V nadaljevanju preberite: Katalizator priznanja Palestine v Sloveniji je stranka Levica, ki je prvič… »

Justin in Hailey Bieber pričakujeta prvega otroka

RTV Slovenija 10.05.2024
Hailey in Justin Bieber sta po mesecih ugibanj in natolcevanj, da v zakonu škripa, sporočila, da pričakujeta prvega otroka. Veselo novico je par delil na Instagramu z romantičnim posnetkom obnove poročnih zaobljub na Havajih. Na objavljenih posnetkih… »

Raiven v finalu

Gorenjski glas 10.05.2024
Slovenski predstavnici je uspelo: jutri jo bomo spremljali v finalu Pesmi Evrovizije. Slovenski predstavnici je uspelo: jutri jo bomo spremljali v finalu Pesmi Evrovizije. Raiven je s čutnostjo in eteričnostjo svojega nastopa na evrovizijskem odru… »

Slovenska bakla na Gorenjskem

Gorenjski glas 10.05.2024
Kranj – Slovenska bakla tudi letos na poti po Sloveniji širi vrednote olimpizma in jekleno voljo. Do začetka olimpijskih iger bo obiskala vse slovenske občine, po podatkih Olimpijskega komiteja Slovenije bo po Sloveniji naredila približno 8000… »

Pojoči Srčki iz Dobrle vasi

Gorenjski glas 10.05.2024
V Dobrli vasi, po nemško Eberndorfu v Podjuni, ima dejavnost slovenskih društev dolgo zgodovino, kar ne preseneča, saj je leta 1906 v vasi in njeni okolici govorilo slovensko kar 80 odstotkov prebivalcev. Leta 1890 je bila v kraju ustanovljena prva… »

UMETNIŠKI DNEVI VUO: Preseganje stereotipov o umetnikih

Regional 10.05.2024
Mesec maj bo v Kopru in Izoli obogaten z umetniškimi dogodki in prireditvami, ki jih organizirajo predavatelji in študentje s študijskega programa 1. in 2. stopnje Vizualne umetnosti in oblikovanje, s katerimi razbijajo mite o izrazu 'biti umetnik'… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem