Slovenija arhiv novic 06.06.2024

Smučarki zelena luč, po novem bo nastopala za Slovenijo!

Zurnal24 06.06.2024
Aktualni ameriški državni prvakinji v slalomu zelena luč za Slovenijo. Ameriška alpska smučarka Lila Lapanja bo v novi sezoni lahko nastopala za Slovenijo, na spletnih straneh poroča Sportklub. Dovoljenje za prestop 29-letna smučarke v slovenske… »

Z rockom v izvedbi najmlajših pevcev Ljubljana vstopa v kulturno poletje

RTV Slovenija 06.06.2024
Uvodni dan festivala Junij v Ljubljani pripada najmlajšim glasbenikom. Na Kongresnem trgu ga odpira nastop štirih šolskih glasbenih skupin, ki preigravajo rock, temu bo sledil še stočlanski pevski zbor Rock mulčki. Do 21. junija se bodo nato v… »

Kolektor Etra: letos pričakujejo še en skok

Finance.si 06.06.2024
Proizvajalec energetskih transformatorjev je v celoti razprodal svoje zmogljivosti do konca leta 2026, zdaj pridobiva naročila za proizvodnjo v letu 2027.… »

Slovenci pred obračunom z Brazilci edini neporaženi in na vrhu Lige narodov

RTV Slovenija 06.06.2024
Po zmagi Francije nad Italijo s 3:2 slovenski odbojkarji ostajajo edina neporažena ekipa in zasedajo vrh najelitnejšega svetovnega tekmovanja – Lige narodov. Francozi so na turnirju v Kanadi v odločilnem nizu ugnali Italijane s 15:10 in jim… »

Samo ne Golob

Finance.si 06.06.2024
Koga voliti na evropskih volitvah? Glavni razumski temi sta dve. Varnost ter konkurenčnost EU. In povezana vzdržnost zelenega prehoda.… »

Ionity znižuje cene polnjenja tudi na slovenskih superhitrih polnilnicah

Finance.si 06.06.2024
Nižje cene naročnine za prve štiri mesece, kilovatna ura na slovenskih polnilnicah za 39 oziroma 49 centov. V nekaterih evropskih državah celo za 26 centov.… »

Krediti precej cenejši kot pred nekaj meseci, prihranek več tisoč evrov

Zurnal24 06.06.2024
Banke so junija ponovno znižale fiksne obrestne mere hipotekarnih stanovanjskih kreditov. V večini bank je to drugo znižanje obrestnih mer letos, le v eni so obrestne mere znižali že tretjič. Zadnjo primerjavo fiksnih obrestnih mer stanovanjskih… »

LUKA KOPER PREKINILA MOLK O NEVARNIH TOVORIH: To so navedli v svojem odgovoru

Regional 06.06.2024
Po Regionalovem izrecnem opozorilu, da so kot družba v državni lasti zavezani k posredovanju informacij za zagotavljanje transparentnosti in odgovornosti do obveščenosti javnosti, je Luka Koper prekinila medijski molk in vsaj delno odgovorila na za… »

Starship vstal od mrtvih, Super Heavy "pristal" na vodni gladini

RTV Slovenija 06.06.2024
Neverjeten dan za SpaceX: Super Heavy je uspešno simuliral pristanek na morju, prav tako Starship, čeprav je slednjemu odpovedal toplotni ščit. Priča smo bili eni najdramatičnejših vesoljskih misij zadnjih let, izjemnim prizorom in napetim… »

Dnevni horoskop za petek, 7. junija 2024

Zurnal24 06.06.2024
Veliko bolj boste motivirani, da zdravje in počutje dojemate bolj resno ter dosledno. Ne bojte se stopiti ven in razgibati telesa, saj vam bo hvaležno. Namesto da bi se usmerjali v saditev novih semen, boste poskušali ugotoviti, kaj narediti s tem, kar… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem