Arhiv novic 10.06.2024

Zvezdnik Bore-hansgrohe po hudi nesreči v bolnišnici, takšno je stanje

Zurnal24 10.06.2024
Coquardu druga etapa, Lampaert še naprej vodilni na švicarski pentlji, Buchmann pristal v bolnišnici. Francoz Bryan Coquard (Cofidis) je zmagovalec druge etape od Vaduza do Regensdorfa v dolžini 177 kilometrov letošnje izvedbe kolesarske dirke po… »

FOTO: Kaj se dogaja z obrazom Jennifer Aniston?

Zurnal24 10.06.2024
Je pretiravala z botoksom? Pred kratkim se je igralka Jennifer Aniston v Los Angelesu udeležila dogodka Emmy FYC, kjer je proslavila izid serije The morning show, v kateri je igrala televizijsko voditeljico Alex Levy. Zvezdnica je za to priložnost… »

Jadran Resort: raziskovanje in sanjarjenje o deželi v razvoju in njeni izginjajoči zgodovini

RTV Slovenija 10.06.2024
Uprizoritev Jadran Resort v inovativnem gledališkem formatu, romanu v krajini, raziskuje preobrazbo prostorov in družb, katerih prihodnost oblikujejo investicijska tveganja mednarodnih investitorjev in podrejenost potrebam začasnih turistov. Predstava… »

Centralna tržnica: Labodji par opažen v središču mesta

Dnevnik 10.06.2024
Nekateri občani so med sprehodom po starem mestnem jedru naleteli na labodji par, ki naj bi se s tržnice odpravil proti mestni hiši. Njun samostojen sprehod po mestu pa ni trajal dolgo, saj so obiskovalci mesta kmalu poklicali mestne redarje. To pomlad… »

Združenje za kronične nenalezljive bolezni: "Dober odstotek razlike ni argument za uvedbo sprememb."

RTV Slovenija 10.06.2024
V Slovenskem združenju za kronične nenalezljive bolezni opozarjajo, da dober odstotek razlike nakazuje na razdvojenost med volivci in da politiki ne dajejo legitimnosti za poseganje v ureditev osebne rabe konoplje. V Slovenskem združenju za kronične… »

Fiona Harvey toži Netflix za 170 milijonov

Dnevnik 10.06.2024
Škotinja Fiona Harvey, ki naj bi navdihnila zgodbo o zalezovalki Marthi v Netflixovi hit seriji Baby Reindeer, ki jo je napisal in v njej tudi igral britanski komik Richard Gadd, toži Netflx za 170 milijonov dolarjev. Trdi namreč, da jo je serija… »

JESENI VARNEJŠE KOLESARJENJE V OLMU: Koprska občina začela gradnjo dvosmerne kolesarske poti (FOTO)

Regional 10.06.2024
Kolesarjenje po Ulici Istrskega odreda v Olmu bo kmalu bistveno varnejše. Izbrani izvajalec, podjetje VG5, d. o. o., je namreč ob novem centru za starejše občane začel graditi kolesarsko pot. Dela, ki občank in občanov sicer ne bodo ovirala, bodo… »

Haček: Koalicija se bo morala zazreti vase. Požgan: Občutek, da sta SD in Levica padla za Svobodo.

RTV Slovenija 10.06.2024
SDS je nesporni zmagovalec volitev, koalicija pa, čeprav izid zanjo "ne pomeni katastrofe", se bo morala precej zamisliti in marsikaj spremeniti, ocenjuje politični analitik Miro Haček. MMC je za analizo in komentar izidov evropskih volitev in tudi… »

To so volišča, kjer skoraj vsi glasujejo za SDS

Necenzurirano 10.06.2024
Na katerih voliščih v Sloveniji je SDS zmagala najbolj preprečljivo? Kje je dobila več kot 80 odstotkov glasov? In koliko jih je dobila na domačem volišču Janeza Janše? Absolutni rekord je iz Prekmurja Kje so najzvestejše utrdbe SDS. Ambrus je… »

Slovenija med članicami EU z največjim zvišanjem volilne udeležbe

Mladina 10.06.2024
Volilna udeležba na evropskih volitvah se je v primerjavi s prejšnjimi pred petimi leti povečala v najmanj 14 državah članicah EU. Volilna udeležba na evropskih volitvah se je v primerjavi s prejšnjimi pred petimi leti povečala v najmanj 14… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem