Arhiv novic 10.06.2024

Igralec iz Zvezdnih stez nezaželen v restavraciji

Dnevnik 10.06.2024
Restavracija Manita v Torontu je kritizirala igralca Zvezdnih stez Zacharyja Quinta, ker je kričal na osebje in svojega gostitelja celo spravil v jok. Restavracija je na instagramu objavila izjavo, v kateri je podrobno opisala incident in prosila Quinta… »

Francoska skrajna desnica bo najmočnejša politična sila v evropskem parlamentu. Kdo je še v prvi peterici?

Dnevnik 10.06.2024
Francoski skrajno desni Nacionalni zbor bo največja posamična stranka, iz nekoliko manj skrajnega desnega pola bodo močna sila v parlamentu tudi Bratje Italije premierke Giorgie Meloni. Največ poslancev, šteto pa naciolanih strankah, bo imel skrajno… »

Od našega novinarja iz Rima: Pred 'vodičem' Gabrielom le papež in Totti

Dnevnik 10.06.2024
Organizacija evropskega prvenstva v atletiki v Rimu občasno sicer povzroči slabo voljo, ki jo zna večno mesto zunaj olimpijskega parka hitro spremeniti v pozitivizem. Da v Rimu poteka evropsko prvenstvo v atletiki, se je moč prepričati kmalu po… »

Jorgić se želi v Tivoliju pomeriti z legendarnim Bollom

RTV Slovenija 10.06.2024
Tivoli bo ta teden gostil izjemno močen turnir v namiznem tenisu z nagradnim skladom 230.000 evrov. Zbrala se bo praktično vsa svetovna smetana razen Kitajcev. 18. igralec sveta Darko Jorgić bo deseti nosilec. Prvi bo francoski mladenič Felix Lebrun… »

S pesmijo v poletje

Domžalec 10.06.2024
Poletje je pred vrati in kaj je lahko lepši uvod v najtoplejši letni čas kot večer, preživet ob prijetni glasbi in dobri družbi? Moški pevski zbor CZR Domžale vabi vse ljubitelje glasbe na poseben koncert z naslovom »S pesmijo v poletje«, ki bo… »

Učenci so se vrnili k pouku, a vzrok požara še ni znan

Dnevnik 10.06.2024
Z nujnimi sanacijskimi deli in reorganizacijo pouka so poskrbeli, da bodo lahko učenci normalno zaključili šolsko leto. Po požaru so začeli intenzivno čistili šolo in okolico, potekala je kriminalistična preiskava, na pogorišču so bili tudi… »

V Taninu pričakujejo nadaljevanje proizvodnje do konca meseca

Dnevnik 10.06.2024
Nedeljski požar je povzročila tehnična okvara na transportnem sistemu za biomaso. Poškodovan ni bil nihče, prav tako ni prišlo do vplivov na okolje, so pojasnili. "Zagorelo je nekaj biomase, ki se uporablja za proizvodnjo pare in elektrike v okviru… »

VERBALNI NAPAD NA PIRANSKI OSNOVNI ŠOLI: Oče učenke grozil učiteljici

Regional 10.06.2024
Policisti so bili v petek ob 15.07 obveščeni, da je oče ene od učenk po telefonu grozil učiteljici na eni izmed osnovnih šol v piranski občini. Sledi kazenska ovadba. Kršenje javnega reda in miru V petek je v okolici Ilirske Bistrice prišlo do… »

Prvo lepotno tekmovanje za virtualne vplivnice: znanih že 10 finalistk

Dnevnik 10.06.2024
Platforma Fanvue je razpisala prvo mednarodno lepotno tekmovanje za vplivnice, ki jih je izdelala umetna inteligenca. Gre za nov trend v svetu oglaševalstva, ki služi kot alternativa vse pogosteje (pre)dragim resničnim vplivnežem. Če so vplivneži… »

EVROPSKE VOLITVE V SLOVENIJI Z NOVIM REKORDOM: Smo kakšnega postavili tudi na Primorskem?

Regional 10.06.2024
Volilna udeležba na včerajšnjih volitvah za evropski parlament je bila 41,35-odstotna, na posvetovalnih referendumih 41,1-odstotna. V volilni enoti Postojna, kamor se uvršča celotna Primorska, je bila udeležba na volitvah 40,23-odstotna. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem