Arhiv novic 04.07.2024

HUDA NEVIHTA POVZROČILA NEVARNE TEŽAVE: Reševanje petih kajakašev in suparja

Regional 04.07.2024
Organizacijsko najzahtevnejša akcija se je zaključila danes zjutraj, z najdbo zadnjega od petih pogrešanih kajakašev v senjskem arhipelagu. Akcija je bila sprožena po prejeti prijavi v torek ob 18.57, ko se pet madžarskih kajakašev ni vrnilo v… »

Za rušenje v poplavah uničenih hiš in gradnjo nadomestnih vlada pooblastila družbo DSU

RTV Slovenija 04.07.2024
Vlada je v interventnem zakonu družbi DSU dala pooblastila tako za upravljanje uničenih hiš tistih, ki se bodo odločili za odškodnine, kot tistih, ki se bodo odločili za nadomestne gradnje. Vlada je na redni seji poleg interventnega zakona o… »

Pripeljala sta v Porscheju, sopotnica je v modrčku in spodnjicah skrivala 56.800 evrov

Necenzurirano 04.07.2024
Srbski cariniki so na mejnem prehodu Gradina preverili, kaj imata pri sebi in v avtu potnika, ki sta bila na poti iz Nemčije v Turčijo. Moški in ženska v Porsche Cayennu nemških registrskih tablic sta na meji prijavila samo osebno prtljago, cariniki… »

Na Tiktoku našla svojo dvojčico

Necenzurirano 04.07.2024
Gruzijska študentka Elena Deisadze je pred dvema letoma med brskanjem po objavah na Tiktoku zasledila profil punce, ki ji je bila na las podobna. Pisala je svoji izrezani kopiji Anne Panchulidze in tako se je pričelo njuno prijateljstvo. Začeli sta si… »

POLETNI RITMI V PORTOROŽU: Dogodki na Plaži Meduza in v Cafè Centralu

Regional 04.07.2024
V juliju bo v Portorožu res pestro, saj se obeta vrsta dogodkov, ki jih ne smete zamuditi! Plaža Meduza in Cafè Central sta pripravila program, ki bo popestril vaše poletne večere in vikende. Cafè Central: Glasbeni večeri za pravo poletno… »

Vrnitev erotične srhljivke: kako pripeljati nekdaj seksistični žanr v 21. stoletje?

RTV Slovenija 04.07.2024
Lani Smrtonosna dvojčka (Dead Ringers) in Usodna privlačnost (Fatal Attraction), zdaj še Domnevno nedolžen (Presumed Innocent) ... Zakaj je toliko serij v zadnjem času priredb klasičnih erotičnih srhljivk s konca osemdesetih? Osemdelna miniserija… »

V Pogačarjevi ekipi razkrili, ali je prišlo do spora v moštvu

Zurnal24 04.07.2024
Iz ekipe UAE Team Emirates sporočajo, da kljub sumljivim scenam na Galibierju ni prišlo do trenj znotraj ekipe. V kolesarski ekipi UAE Team Emirates so imeli po četrti etapi letošnje dirke po Franciji razlog za zadovoljstvo, potem ko je njihov kapetan… »

XI JINPING IN VLADIMIR PUTIN: Krepitev kitajsko-ruskega partnerstva v Kazahstanu (FOTO, VIDEO)

Regional 04.07.2024
Kitajski predsednik Xi Jinping se je v sredo v Astani, glavnem mestu Kazahstana, sestal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom ob robu vrha Šanghajske organizacije za sodelovanje (SCO). To je bilo njuno drugo srečanje v manj kot dveh mesecih in peto… »

Na Madžarskem mladi brezplačno do vozniškega izpita

Dnevnik 04.07.2024
Z naslednjim šolskim letom bo opravljanje vozniškega dovoljenja B kategorije za dijake brezplačno. Država bo krila vse stroške, vključno z 29 urami praktičnega usposabljanja, potrebnih za pridobitev vozniškega izpita. Na podlagi sporazuma o… »

"Odpravljanje težav potnikov" prineslo nove težave – pristojni napovedujejo sprotno prilagajanje

RTV Slovenija 04.07.2024
Ob napovedih, da bodo spremembe medkrajevnih avtobusnih linij upoštevale vse dosedanje težave potnikov, v prvih dneh nekateri opozarjajo tudi na negativne posledice. Poleg tega brez kartice IJPP še vedno ni mogoč hiter nakup vozovnice po spletu. S 1… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem