Arhiv novic 04.07.2024

SLOVENEC SI JE 'DAL DUŠKA': Zdaj en mesec ne bo vozil

Regional 04.07.2024
Hrvaška policija je v sredo zjutraj na kvarnerski avtocesti pri Reki zaradi prevelike hitrosti s 660 evri oglobila 45-letnega slovenskega motorista in mu za en mesec prepovedala vožnjo, so danes sporočili s primorsko-goranske policijske uprave. Po… »

Avstralska policija po napadu krokodila našla posmrtne ostanke 12-letne deklice

Dnevnik 04.07.2024
Deklico so nazadnje videli v torek, ko se je z družino kopala v potoku Mango Creek v avstralski zvezni državi Severni teritorij. Kmalu bo izginotju je policija začela z iskanjem. Območje so preiskovali peš, s čolnom in pomočjo helikopterjev. Majico… »

Nogometni zvezdnik odslej tudi evangeličanski pastor

Zurnal24 04.07.2024
Posvetitev nekdanjega zvezdnika Liverpoola in brazilske izbrane vrste je potekala v njegovem rojstnemu kraju. Nekdanji brazilski nogometni reprezentant in zvezdnik Liverpoola Roberto Firmino je na družbenih omrežjih razkril, da je postal evangeličanski… »

Vročina, kot je ni bilo že sto let

Zurnal24 04.07.2024
Česa takšnega ne pomnijo. Rusijo je danes zajela vročina, kakršne ni bilo več kot sto let; v Moskvi so podrli rekord iz leta 1917, v mestih po državi pa se je živo srebro povzpelo nad 35 stopinj Celzija. Meteorološka služba FOBOS je sporočila… »

Kamp Gorana Dragića v polnem zagonu: "Cilj je, da vsi prevzamejo Goranove vrednote"

RTV Slovenija 04.07.2024
Laško gosti že 10. košarkarski kamp Gorana Dragiča. Letos se je zbralo rekordno število mladih športnikov, ki so stari od devet do 15 let. Kar 145 otrok iz osmih držav nabira športne izkušnje, obenem pa pridobiva novo znanje na različnih… »

Orban naj bi v petek odšel v Moskvo in se srečal s Putinom. Odzval se je Michel.

RTV Slovenija 04.07.2024
Madžarski premier Viktor Orban naj bi v petek, le nekaj dni po tistem, ko je obiskal Kijev, odpotoval v Moskvo na srečanje z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, je po poročanju medijev povedalo več neimenovanih virov v Budimpešti. Da bo… »

"Šefica" dejavnost masažnih salonov iz Italije prenesla še na Goriško

Necenzurirano 04.07.2024
Za zapahi ženskega zapora na Igu je že dobrega pol leta kitajska državljanka, »šefica«, ki je svojo dejavnost masažnih salonov iz Italije prenesla še na Goriško. Med hišnimi preiskavami v Italiji so namesto masažnih pripomočkov našli postelje… »

Kmet zaznal vrvež in se podal med čredo, ena od krav je videla rdeče

Necenzurirano 04.07.2024
Tokrat tarča niso bili pohodniki, temveč sam lastnik krav, kmet, ki je moral med čredo posredovati zaradi nekakšnega vrveža. V Avstriji so le nekaj dni po smrtonosnem incidentu na alpskem pašniku, v katerega so bile vpletene krave, zabeležili novo… »

Malus iz Nemčije v Slovan

RTV Slovenija 04.07.2024
Rokometaši RD-ja LL-ja Grosista Slovana se še naprej krepijo. Najnovejši član Ljubljančanov je 28-letni Celjan Jaka Malus, ki se po dveh letih igranja v elitni nemški ligi vrača v domovino. S Slovanom, ki ga je prevzel reprezentančni selektor… »

Ples in odbojka na gladini Ljubljanice

Dnevnik 04.07.2024
Še preden bodo slovenski odbojkarji prvič zaigrali na olimpijskem turnirju, bo Ljubljanica 5. in 6. julija spet gostila turnir A1 Odbojka na Ljubljanici. Velik spektakel na vodi pa tudi letos obljublja koreograf Miha Krušič, ki bo s plesalci poleg… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem