Arhiv novic 04.07.2024

Bodo olimpijske igre res odpovedali?

Zurnal24 04.07.2024
Mok je zavrnil novice o odpovedi iger v Parizu. Prireditelji olimpijskih iger in Mednarodni olimpijski komite sta zavrnila namige, da zaradi političnih pretresov v Franciji razmišljata o odpovedi olimpijskih iger v Parizu. "To je očitno del… »

Grace Jones nocoj v Zagrebu

Mladina 04.07.2024
Prvi nastop ameriške ikone v hrvaški prestolnici. V hrvaški prestolnici bo danes nastopila ameriška zvezdnica jamajškega rodu Grace Jones. Gre za prvi nastop pevke, igralke in nekdanje manekenke v Zagrebu in njen drugi na Hrvaškem. Na koncertu na… »

Velika podjetja bodo morala poročati tudi o tveganjih, ki jih ima njihovo delovanje na družbo

RTV Slovenija 04.07.2024
V skladu z direktivo EU-ja bodo morala tudi podjetja v Sloveniji svoje delovanje postopno vse bolj prilagoditi sodobnim merilom trajnosti oz. vzdržnim okoljskim, socialnim in upravljavskim standardom. Kako predvidene spremembe komentirajo v gospodarstvu… »

ALI JE ŠLO ZA NAPAKO? "Iz tega dela Kopra se ni dalo priti do dežurne lekarne"

Regional 04.07.2024
Bralec nas je opozoril na primer napačnega delovanja dvižnega stebrička na Pristaniški ulici v Kopru. Kot je navedel, je bil preteklo soboto ob 2.15 zjutraj stebriček dvignjen, "tako da se iz tega dela Kopra ni dalo priti do dežurne lekarne", moral… »

Nemčija v šoku: Ubila ljubljenca nemške družabne smetane

Zurnal24 04.07.2024
Zaboden do smrti. Policija je v Berlinu odkrila posmrtne ostanke Jurija Reetza. Fotografa naj bi zabodla bivša partnerka. 61-letnik je s svojim fotografskim talentom poskrbel, da so bili nemški zvezdniki ves čas prikazani v najlepši luči. Zaradi… »

Trikratni prvak ostal brez nastopa na svojih devetih olimpijskih igrah

Zurnal24 04.07.2024
Hoy je ostal brez devetega nastopa na OI. Avstralski jahač Andrew Hoy ne bo nastopil na olimpijskih igrah v Parizu. Trikratni olimpijski prvak si je pri 65 letih želel še deveti nastop, a bil neuspešen pri poskusu uvrstitve v reprezentanco. Kljub temu… »

Kdo govori eno, počne pa nekaj drugega?

Dnevnik 04.07.2024
Nastop trenutne posadke na ministrstvu za kulturo je pretežni del kulturnega sektorja pričakal z olajšanjem ter precejšnjimi pričakovanji. Olajšanje je bilo po mučnem obdobju ministrovanja Vaska Simonitija (in njegovega brezobzirnega lomastenja po… »

Tudi policija opozarja na prevare na Bookingu

RTV Slovenija 04.07.2024
Policijska uprava Murska Sobota opaža, da so prevare pri rezervacijah počitniških nastanitev na platformi Booking med dopusti pogostejše. Svetujejo, naj počitnikarji dodatno preverijo ponudbe in s ponudnikom komunicirajo le na uradni platformi. Pred… »

Spremembe za Cuprina formentorja in leona

RTV Slovenija 04.07.2024
Cupra je razmeroma nova in sveža znamka in formentor je bil prvi model, ki ga ni podedovala od Seata. Formentor danes pripoveduje zgodbo, kako stvari potekajo, če se nečesa lotiš na pravilen način. Spoznali smo prenovljenega formentorja in tudi… »

Oblak in Bijol stebra obrambe, Gnezda Čerin motor ekipe, zmanjkal le gol Šeška

RTV Slovenija 04.07.2024
51,2 km je pretekel Adam Gnezda Čerin, največ med vsemi na Euru 2024. Jaka Bijol je izbil kar 42 žog, z naskokom največ na turnirju. Načeti Jan Oblak je s 14 obrambami preprečil kar 3,6 gola. Zmanjkal je le poljub sreče za prvega napadalca… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem