Arhiv novic 04.07.2024

Dnevni horoskop za petek, 5. julija 2024

Zurnal24 04.07.2024
Pustite stvari, da se same odvijejo, saj bi lahko s kakšnim napačnim korakom vse skupaj poslabšali. Sposobnosti bodo zmanjšanje, kar vas naj preveč ne obremeni. Občutek, da za vaše želje ni posluha, se bo umaknil takoj, ko boste prebudili pogum… »

Neodvisnost brez odgovornosti: veliki neuspeh Feda v boju z inflacijo

Finance.si 04.07.2024
Tako centralni bančniki kot tudi mi bi morali ugotoviti, kaj vse je šlo narobe, da se to ne bi več ponovilo.… »

Slovaška ministrica za kulturo za majhno rodnost v Evropi okrivila geje in lezbijke

Necenzurirano 04.07.2024
Predstavniki vlade populističnega slovaškega premierja Roberta Fica, ki je nedavno preživel poskus atentata, nadaljujejo s kulturnim bojem. Tokrat so sovražne izjave priletele iz ust ministrice za kulturo Martine Šimkovičove. Martina Šmikovičova… »

Vikend v znamenju kulture in športa

Spodnje Podravje 04.07.2024
Ta vikend bo Ptuj prežet s kulturnimi in športnimi dogodki, ki bodo pritegnili različne generacije in okuse. V petek se začne z odprtjem razstave “Prostor etike/Space of Ethics” v Galeriji Magistrat ob 10. uri. Ljubitelji športa se bodo lahko… »

Prodigy pred 30 leti dostavili album Music for the Jilted Generation

RTV Slovenija 04.07.2024
Zasedba Prodigy je 4. julija 1994 izdala album Music for the Jilted Generation, na katerem je tudi pesem Voodoo People. Ta se obregne ob skorumpiranost rejverske scene v Veliki Britaniji in zakon, ki je v državi kriminaliziral rejv. 4. julija leta 1994… »

Z VESELJEM JI PUSTI, DA 'SPI' Z DRUGIMI MOŠKIMI: On je medtem v službi (FOTO, VIDEO)

Regional 04.07.2024
Moški, ki je predlagal, da njegova punca seksa z drugimi moškimi medtem ko je on v službi, pravi, da je 'prijeten občutek' vedeti, da je za njegovo partnerko poskrbljeno - in tega ne smatra za varanje. 36-letni Matt je bil z 31-letno Zoe v zvezi le… »

Slovaška ministrica za kulturo za upad rodnosti okrivila LGBT-skupnost in omenjala "belo raso"

RTV Slovenija 04.07.2024
Slovaška ministrica za kulturo Martina Šimkovičová je za upad stopnje rodnosti v Evropi okrivila LGBT-skupnost. "Čudno je, da se to dogaja beli rasi," je dodala. "Mi heteroseksualci ustvarjamo prihodnost, ker delamo dojenčke. Evropa izumira… »

Spletne prevare: policija svari pred lažno elektronsko pošto

Dnevnik 04.07.2024
V zadnjih dneh se je po podatkih policije znova pojavilo večje število lažnih obvestil, ki bi jih naj pošiljala policija oziroma Europol. Na policiji državljanom svetujejo, da na prejeto pošto te vrste ne odgovarjajo oziroma jo blokirajo. Policisti… »

Z ulice navsezgodaj streljali v hišo, umrli ženski, trije otroci v kritičnem stanju

Necenzurirano 04.07.2024
ZDA je pretresel nov krvav strelski napad. Krogle iz pušk in pištol napadalcev so v prerani grob spravile dve ženski, še trije otroci so v kritičnem stanju. V četrtek malo po 6. uri zjutraj po lokalnem času (13. uri po srednjeevropskem času) so v… »

Ebenezer je doživel 15 minut slave, nato je šlo le še navzdol

Necenzurirano 04.07.2024
Ganski kuhar Ebenezer Smith je v torek pred svetom naznanil, da se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov. Malo pozneje so mu na roke nadeli lisice. Ebenezer Smith je v torek na novinarski konferenci v ganski prestolnici Akra slovesno naznanil, da je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem